Evelinan sinkku Honey feat Mikael Gabriel nousi Spotifyn kuunneillummaksi

14.12.2015 17:07 -

Nuori Evelina on itse hämmentyneen iloinen tapahtuneesta: Eihän tätä oikein tajuu!

Honey-sinkku julkaistiin virallisesti perjantaina 11. joulukuuta. Hyvästä poreilusta johtuen biisi aikaistettiin Spotify-julkaisuun jo keskiviikkona 9.12. Yleisö löysi kappaleen nopeasti ja se lähti heti huimaan nousuun Spotifyssa saavuttaen perjantaina jo TOP10 sijan. Viikonlopun aikana Honey lisäsi kuunteluaan ja kappale kipusi nyt maanantaina ykköstilalle Suomen kuunnelluimpien kappaleiden listalla!

Evelina on itse hämmentyneen iloinen tapahtuneesta.

– Eihän tätä oikein tajuu! Tosi kiitollinen olo, tekis mieli vaan itkee ja nauraa ja halaa kaikkia ja lähtee juhlimaan vaikka on vasta maanantai. Tuolla on ihan älyttömiä nimiä TOP50:ssä ja mulla on tosi spessu olo kun jengi on valinnu kuunnella mun musaa. Haluisin niin kiittää ja halata ihan erikseen jokaista joka on mahdollistanut tämän ja uskonut muhun, kuunnellut biisiä ja antanut palautetta. Valtava kiitos!

Uusien kappaleiden tekemisen lisäksi Evelina on keikkaillut ahkerasti kesän ja syksyn aikana mm. Nikke Ankaran ja Asteen kanssa. Evelinaa voi kuullä myös JVG:n Takajeejee, Cheekin Chekkonen sekä Robinin Kultakehykset -biiseissä. Aiemmasta yhteistyöstä hänellä on jo kultalevy Asteen Himalaja-sinkusta.

Kilpailut

Uusimmat