Apulannan Sipe Santapukki: Ahkeruutta ja kovaa työtä ei voi kopioida

06.11.2015 10:40 -

Apulanta-yhtyeen uran alkuvaiheisiin liittyy monta kivikkoista tilannetta. Levy-yhtiöistä ei tullut vastakaikua, joten yhtye päätti perustaa oman levy-yhtiön. Eikä sekään onnistunut helposti.

Apulannan rumpali Sipe Santapukki painottaa sinnikkyyttä ja ahkeruutta, kun häneltä kysytään Apulannan menestykseen johtaneita tekijöitä. Silkalla sinnikkyydellä alaikäiset Apulannan jäsenet perustivat myös oman levy-yhtiön.

– Kun levy-yhtiöistä ei vastattu mitään tai yhdestä sanottiin ei, niin ei se homma siihen loppunut. Päätettiin perustaa oma levy-yhtiö. Sekin oli aika kivinen tie. Kukaan meistä ei ollut täysi-ikäinen. Onneksi Tuukan äiti oli kirjanpitäjä. Häneltä saatiin hyvät eväät levy-yhtiön perustamiseen, Santapukki muistelee.

– Joku viisas on sanonut, että ahkeruudelle ei löydy korvaajaa. Se on just näin. Vaikka nykymaailmassa kaikkea voidaan kopioida, copy paste toiminto on helppo kaikkien käyttää, niin ahkeruus ja kova työ ovat sellaisia asioita, joita ei voi kopioida. Ne täytyy vaan tehdä, jos haluaa jossain asiassa hyväksi, Santapukki sanoo.

Kuuntele Antero Mertarannan ja Sipe Santapukin koko keskustelu.

 

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat