Ristomatti Ratia vaimonsa ja Veitolan yhteentörmäyksistä: Kumpaakin piti kohdella kuin prinsessaa

28.10.2015 15:04 -

Maria Veitola yöpyi Yökylässä Maria Veitola -tositelevisiosarjassaan myös suunnittelija Ratian ja tämän puolison,kohukaunotar Anu Saagimin luona Helsingissä Kaivopuistossa. Vierailun aikana kipinät sinkoilivat ja ilmapiiri oli jäinen.

Miltä tuntui päästää tuntematon yövieras taloon, kysyi Novan juontaja Sari Seppälä Ratialta.

–Yhtä paljon vieras on mun oma vaimo, koska hän asuu Tallinnassa ja minä Helsingissä. Mehän käydään aina vuorotellen vieraissa. Ja minä olen koko ikäni oppinut äitini Armi Ratian seurassa majoittamaan Verkkasen kartanoon vieraita ihmisiä. Se on ihan normaalia, kertoi Ratia.

Toimittaja Veitola pääsi yöpymään vierashuoneessa, jossa oli merinäköala, kertoi Ratia Seppälälle. Lakanat olivat luonnollisesti itse design-maestron käsialaa. Ulkoiset puitteet olivat siis enemmän kuin kunnossa.

Maria Veitola on itse kertonut toivoneensa ennakkokäsitystensä Anu Saagimista olleen virheellisiä, mutta joutui toteamaan ne todeksi.

Ristomatti Ratia ei kokenut vierailun tilanteita sinänsä kiusallisiksi. 

– Mutta siinä oli paikalla kaksi naistähteä: toinen vaimoni ja toinen Veitola. Molemmat halusivat huomiota osakseen ja heitä piti kohdella kuin prinsessoja. Se ainoastaan aiheutti jonkinlaista jännitettä ja skismaa.

Suomessa Saagim on päässyt otsikoihin Veitolaa loukkaavilla kommenteillaan. Ratia ei lähtenyt kommentoimaan medianäkyvyyttä ohjelman tiimoilta, mutta kertoi Seppälälle, mistä arveli viileiden tunnelmien johtuvan.

– Kun kaksi voimakasta naista alkaa arvostella toistensa pukeutumista... ja tiedän, että Anu ei halunnut mennä yhtään sinne, minne Maria halusi Helsingissä mennä. Sekin aiheutti skismaa. Ja kun kumpikaan naisista ei anna periksi.

Ratia kertoi naurahtaen, että vierailu toi mieleen hänen edesmenneen äitinsä Armi Ratian (1912-1979). 

– Muistin, että tämmöistä se on ennenkin ollut.

Kuuluisan suunnittelijan kuuluisa poika sanoo, ettei kameroiden tulo taloon paljastanut hänestä mitään uutta ja aidompaa.

– En osaa edes ajatella noin. Mä olen aina oma itseni, en mä näyttele ollenkaan.

Ratia ja Saagim Veitolan silmin Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa keskiviikkona 28. lokakuuta MTV3:lla kello 20.05.

Kilpailut

Uusimmat