Koomikko Joonas Nordman Sipilä-imitaatiostaan: Otimme kantaa siihen, onko hallituksella kaikki kortit pöydässä

26.10.2015 21:52 -

Putouksen seitsemäs kausi pärähti käyntiin lauantaina. Yksi jakson hauskimmista kohdista oli Viikkokatsauksessa vieraillut Juha Sipilä, jonka kanssa puhallettiin konkreettisesti yhteen hiileen. 

Putouksessa nähtiin lauantaina erinomaisen osuva Juha Sipilä -imitaatio, jonka takana oli koomikko Joonas Nordman. Viime vuonna sketsihahmokisan Salme Pasina voittanut näyttelijä kertoi nauhoitusten jälkeen Novalle olleensa halukas imitoimaan pääministeriä monesta syystä.

– Sipilää ei ole kauheasti imitoitu aiemmin. Sen puheenparsi ja muut maneerit ovat sellaisia, mistä sain kiinni. Imitaatio oli kaikella rakkaudella tehty, imitaatiohan on aina kunnianosoitus, Nordman kertoo.

Putouksen Viikkokatsaus-osiossa Sipilän haastattelun lomassa muun muassa puhallettiin yhteen hiileen. Tosin ohjelmassa nähty hiili oli köyhien hiili, Sipilän ja Jyri Häkämiehen yhteinen hiili oli turvassa Sipilän puvuntaskussa.

– Otimme kantaa yleismaailmallisiin aiheisiin ja myös siihen, että onko hallituksella kaikki kortit pöydässä. Hallitusta on kritisoitu siitä, että siellä on Elinkeinoelämän keskusliitto taustalla. Lupaan, että poliittista satiiria on ohjelmassa luvassa enemmänkin, Nordman lisää.

<cms katsomo 534055 />

Katso Sipilän haastattelu Katsomosta!

(Nova / Maria Rautio) 

Kilpailut

Uusimmat