Kokkosen isä oli ohjaaja Ere Kokkonen.
Joonas Nordman samaistuu näyttelemäänsä Ere Kokkoseen.
Radio Novan Iltapäivän viikon viimeisessä lähetyksessä Esko kertoo, kuinka porealtaan PH-arvot eivät ole hallussa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Mikaelia ongelmassa, joka ei ole Eskon ja Suvin mielestä lainkaan ongelma. Suvi kuuluu Facebook ryhmään, jossa jaetaan Niksi-Pirkka ohjeita. Suvi jakaa muovimuniin liittyviä niksejä ja Niksi-Pirkko Eskon vinkit on aivan toista luokkaa. Joonas Nordman kävi puhelimitse haastattelussa kertomassa roustaamisesta. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Nordman nähdään pääroolissa syksyn uutuuselokuvassa.
Joonas Nordman siirtyy Putouksen juontajan pestiin ainakin tulevan kauden ensimmäisessä jaksossa.
Juontaja-näyttelijä Susanna Laine kertoi Joonas Nordman Show'n vieraana hakeneensa isoa pestiä parin laulutunnin jälkeen. Tuolla kertaa sitä ei vielä tullut.
Sara Sieppi kertoi Joonas Nordman Show'ssa, että Lapin murre jäi missikilpailijana lehdistötilaisuuteen.
Näyttelijä Kari Hietalahti paljastaa, että Vintiöt-sketsisarjan saama valtava suosio nousi päähän, ja se näkyi sekoiluna ja riehumisena.
Julkkislääkäri paljasti, että hänen salainen kykynsä on laulutaito.
Roope Salminen jakoi kokemuksiaan Joonas Nordman Show'ssa.
Japanissa Niiskuneidin käyttämä ele viittaa prostituutioon, kertoi näyttelijä Joonas Norman Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Sittemmin elettä muutettiin japanilaisten pyynnöstä.
Tänä vuonna kaikki Putouksen näyttelijät valittiin mukaan koekuvausten kautta.
Rehellistä ja räävitöntäkin poliittista satiiria tarjoilevan Pelimies -ohjelman päätähti Joonas Nordman vieraili perjantaina 4.11. Vapun Valtakunnassa. Keskustelua käytiin muun muassa hahmojen luomisesta sekä siitä, miten poliitikot ovat lähteneet ohjelmaan mukaan.
Koomikko ja näyttelijä Joonas Nordman, 30, kokee vieläkin alemmuuskompleksia, koska ei ole käynyt korkeakoulupolkua näyttelijäntyöhön.
Rakastetun viihdeohjelma Putouksen seitsemäs kausi huipentui lauantai-iltana finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei jo toistamiseen Joonas Nordman hahmollaan Matti Pikkuvanhanen.
Putouksen seitsemäs kausi pärähti käyntiin lauantaina. Yksi jakson hauskimmista kohdista oli Viikkokatsauksessa vieraillut Juha Sipilä, jonka kanssa puhallettiin konkreettisesti yhteen hiileen.