Rod Stewart musisoi Hollywoodin legendaarisessa musiikkitornissa

26.10.2015 10:15 -

Rod Stewartin uuden albumin ensimmäisen singlen, Love Is -kappaleen video on kuvattu Capitol Records -levy-yhtiön pyöreän toimistorakennuksen kattoterassilla Hollywoodin sydämessä.

Vuonna 1956 valmistunut toimistorakennus on yksi Los Angelesin maamerkeistä. Maailman ensimmäinen täysin pyöreä toimistorakennus on tuttu näky elokuvissa ja televisiosarjoissa kertomassa katsojille, että nyt ollaan show-bisneksen ytimessä. Arkkitehti Lou Naidorf oli vain 24-vuotias piirtäessään kolmetoistakerroksisen rakennuksen, joka sijaitsee Hollywoodissa viihdeteollisuuteen keskittyneellä liikealueella.

Talon katolla oleva valo morsettaa jatkuvasti sanaa "Hollywood". Idea on Alan Livingstonin, joka johti Capitol Recordsia 1950-luvulla ja joka halusi nostaa yhtiön profiilia länsirannikon johtavana levy-yhtiönä.

Levy-yhtiö Capitol Records perustettiin vuonna 1942 ja tänä päivänä se kuuluu viihdejätti Universal Musiciin. Tallin nimiä ovat muun muassa Queen, Pet Shop Boys, Coldplay, Sam Smith, Beck ja 5 Seconds of Summer.

70-vuotias Stewart julkaisi uuden albuminsa Another Country lokakuun 23. päivänä. Hän on myynyt uransa aikana yli 100 miljoonaa albumia.  

Lue myös:

Rod Stewartin uusi albumi on täällä

Kilpailut

Uusimmat