Queenin legendaarinen keikka vuodelta 1975 julkaistaan äänenä ja kuvana

20.10.2015 23:09 -

Jo legendaariseksi muodostunut keikka lähetettiin aikanaan suorana BBC:n radio- ja tv-kanavilla. A Night at the Odeon - Hammersmith 1975 -vie aikamatkalle yhtyeen hienoon konserttiin.

Taltiointi tehtiin Queen invite you to A Night At The Opera -kiertueen päätöskeikalta Lontoosta.

Yleisölle esitettiin siihen asti julkaistujen neljän albumin (Queen, Queen II, Sheer Heart Attack ja A Night At The Opera) kappaleita. Mukana olivat muun muassa Keep Yourself Alive, The March Of The Black Queen, Ogre Battle ja Bohemian Rhapsody. Viimeksi mainittu klassikko esitettiin kyseisellä kiertueella ensimmäistä kertaa livenä.

Keikkaa ei ole aiemmin julkaistu aiemmin kokonaisuudessan. CD- ja vinyyliversio sisältävät myös DVD:ltä ja Blu-raylta puuttuvat encore-kappaleet Seven Seas Of Rhye ja See What A Fool I’ve Been, joista kuvamateriaali puuttuu suoran tv-lähetyksen loppumisen vuoksi.

Dvd- ja Blu-ray -versioilla on mukana myös Looking Back At The Odeon -lyhytdokumentti, jolla on mukana muun muassa ennennäkemätön Bob Harrisin tekemä haastattelu, jolla Brian May ja Roger Taylor kertovat Hammersmith Odeonin showsta ja taltionteja Japanin-keikoilta samalta kiertueelta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat