Janne otti yhteyden Lontooseen, jossa asustelee Kaisa. Mitä kuuluu Kaisan lauantaihi ja mitä hän tekee, kun koronarajoitukset helpottavat? Lisäksi Kaisa kertoo mitä oluita Lontoossa juodaan. Kuuntele Jannen ja Kaisan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Britteihin, jossa Kaisa on asunut viimeiset 4 vuotta. Millainen terveydenhuolto on Lontoossa ja miten Kaisa viettää vapaa-aikansa? Entä mikä on ensimmäinen asia mitä Kaisa tekee, kun maailma vapautuu? Kuuntele Jannen ja Kaisan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Ilmiö on ajanut alueen asukkaat raivon partaalle.
Lukas Bates päätti osallistua puolimaratonille ikoniseksi maamerkiksi pukeutuneena.
Lontoon eläintarhan eläimet saivat mieluisia paketteja.
Olympialaisten kultamitalisti tähtää valmentajaksi.
Laulajatähti Kylie Minogue tuntuu näyttävän päivä päivältä vain viehkeämmältä.
Hulvaton juoksutapahtuma saattoi hämmentää joulupukkiin uskovia brittilapsia.
Britannian X Factoryssa kisaava Saara Aalto saa Lontooseen muuttaneelta Antti Holmalta täyden tuen ja kannatuksen.
Jos haluat nakuilla ja nauttia aurinkoisesta terassista, kannattaa ensi viikolla suunnata Lontooseen.
Jo legendaariseksi muodostunut keikka lähetettiin aikanaan suorana BBC:n radio- ja tv-kanavilla. A Night at the Odeon - Hammersmith 1975 -vie aikamatkalle yhtyeen hienoon konserttiin.
Sinun vuorosi loistaa -levy vie miehen myös kiertueelle, joka huipentuu Lontooseen. Mukaan lähtee myös Novan kuuntelija Maria puolisoineen, joka voitti Novan alkusyksyn Juha Tapio -kisan.
Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva Juha Tapio lähtee Sinun vuorosi loistaa -albumin julkaisun jälkeen mittavalle kiertueelle. Kiertue päättyy joulukuussa Lontooseen! 
Nightwish esiintyy legendaarisella Lontoon Wembley Arenalla 19. joulukuuta. Kyseinen konsertti on yhtyeen ainut esiintyminen Britanniassa tänä vuonna.
Beyoncén The Mrs Carter Show -maailmankiertueen konsertteihin on myyty jopa satoja feikkilippuja, mikä tarkoittaa pettymyksiä faneille, sekä melkoisia tienestejä väärentäjille.
Amy Winehousen intiimejä kuvia on koottu näyttelyksi Lontooseen, jolla juhlistetaan edesmennyttä muusiikkoa. Winehouse olisi täyttänyt syksyllä 30-vuotta.