AY AY AY: Teflon Brothers myi jälleen kultaa

16.10.2015 07:52 -

Teflon Brothers julkaisi AY AY AY -kappaleen 26.8. joka ylitti nyt kultarajan alle kuudessa viikossa. 

Uusin single AY AY AY, on tehty yhteistyössä Teemu Roivasen, vuoden 2014 Tangokuninkaan kanssa, joka laulaa kappaleessa kertosäkeet.

– 
Meidän keikoilla käy paljon upeita naisfaneja ja me haluttiin tehdä heille kiitokseksi oma Seksikkäin jäbä –biisi. Tottakai jokainen hyvän itsetunnon omaava kundikin saa jorata biisin tahtiin. Hienoa jos jengi on tykännyt, kiitos, kommentoi Voli.

Vuonna 2006 perustetun Teflon Brothersin jäsenenä on alkuperäistrion Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin lisäksi nykyisin myös Ilari Sahamies, joka osti paikan yhtyeestä.

Kokoonpanon edellinen single Pämppää rikkoi platinarajan kymmenessä viikossa ja se oli kesän 2015 streamatuin kotimainen kappale Spotifyssa. 

Teflon Brothersin kaksi edellistä albumia Valkoisten dyynien ratsastajat sekä Isänpäivä ovat ylittäneet kultarajan aikaisemmin tänä vuonna. Isänpäivä -albumilta julkaistu sinkkulohkaisu Maradona (Kesä 86) pysytteli Suomen virallisen singlelistan kärjessä useamman viikon putkeen ja ylitti myöhemmin myös platinarajan. 

Kilpailut

Uusimmat