Nyt netissä leviää tämä optinen harha: Onko tyttö hyppäämässä altaaseen vai onko hän veden alla?

28.09.2015 20:01 - - Luettu 1 371 kertaa

Muistat varmasti vielä #TheDressin, tuon internetin räjäyttäneen kuvan valko-kultaisesta/sini-mustasta mekosta, joka sai silmät solmuun. Ihan räjähtämispisteeseen tämä uusi hittikuva ei nettiä saa, mutta yli kolme miljoonaa kertaa sitä on katsottu muutamassa päivässä. 

Vuosi 2015 on ollut viraalisten optisten harhojen juhlaa. Oliko se mekko valkoinen ja kultainen vai sininen ja musta, kävelikö kissa ylös vai alas ja mätsäsikö kynsilakka kenkiin.

Imguriin muutama päivä sitten ladattu pikkutytöstä tähtää seuraavaksi harhahitiksi. Lähes 3,5 miljoonaa kertaa katsotussa kuvassa kysytään onko tyttö hyppäämässä uima-altaaseen vai onko hän jo veden alla.

View post on imgur.com

No, vaikka virallista vastausta ei vielä olla saatu, on suurin osa kommentoijista sitä mieltä, että tyttö on veden päällä. Itse asiassa näyttäisi eniten siltä, ettei tyttö ole hyppäämässä eikä veden alla, vaan läiskyttelemässä vettä kyykyssä matalassa altaassa.  Eräs Twitterin käyttäjä postasi kuvan, jossa tämä oli muokannut kuvan värimaailmaa. Lopputulos ei paljoa jätä arvailujen varaan.

I re-colored #thegirl - maybe this will answer some questions. #definitelyjumpingin pic.twitter.com/4Zbw8Xfnc3

— Taryn Leigh (@arynlei) 26. syyskuuta 2015

Kuva: Shutterstock

(Nova, Hello Giggles) 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat