Ralliraitoja ja muita ärsytyksiä, uima-altaita ja deeämmiä. Onko ylläpitäjällä valtaa ja voiko sillä briljeerata sinkkumarkkinoilla? Onko Anssi vienyt itsepetoksen nextille levelille?
Huolestuneen äidin herättävä kirjoitus summaa, että mitä tahansa voi tapahtua, vaikka uimarannalla tai -altaalla olisi uimavalvoja.
Onko lompakon palautus kunniamerkin arvoista? Entäs mummon saattaminen tien yli? Radio Novan Iltapäivässä ei tänäänkään vältytty viiltävältä pitsapuheelta. Mutta arvaa kumpi on viikonloppuna hankittu; valtava lämmitetty varisten juottoallas vai tosi näppärä pumpattava poreamme?
Uppsalassa on kärsitty rankkasateista.
Tämän videon näkemisen jälkeen monet saattavat miettiä, kannattaako niihin julkisiin uima-altaisiin mennä sittenkään uimaan.
Twitteristä löytyy monta ihmistä, joiden uimahyppy ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan.
Belgiassa sijaitseva 35 metrin syvyinen allas on näkemisen arvoinen.
Dan-niminen isä hankki snorkkelin vain, jotta voisi ottaa nokoset uima-altaassa.
Huolestuneen äidin herättävä kirjoitus summaa, että mitä tahansa voi tapahtua, vaikka uimarannalla tai -altaalla olisi uimavalvoja.
Uima-altaan pohjasta näkyy noin 153 metrin pudotus kadulle.
Tutkimuksessa selvitettiin yli 30 altaan virtsamääriä.
Keski-Sveitsissä sijaitsevan viiden tähden uima-altaalta kuvattu video leviää vauhdilla.
Vaikka alku näyttikin karulta, selvisi mies tempauksesta ehjin nahoin.
Muistat varmasti vielä #TheDressin, tuon internetin räjäyttäneen kuvan valko-kultaisesta/sini-mustasta mekosta, joka sai silmät solmuun. Ihan räjähtämispisteeseen tämä uusi hittikuva ei nettiä saa, mutta yli kolme miljoonaa kertaa sitä on katsottu muutamassa päivässä. 
Newjerseyläinen perhe sai odottamattomia vieraita, kun kuuden karhun seurue päätti tulla leikkimään heidän takapihalleen koko päiväksi. 
Oletko koskaan nähnyt kun elefantti ui? Nyt se on mahdollista Japanissa Fuji Safari Parkin rakennettua läpinäkyvän uima-altaan, jonka sivusta voi tarkkailla valtavien eläimien vesijuoksua.