Onnea 65-vuotias Bill Murray! Seitsemän syytä rakastaa tuota omalaatuista näyttelijää

21.09.2015 19:48 -

Lukuisista klassikkoelokuvista tuttu suosikkinäyttelijä Bill Murray täyttää tänään maanantaina 21. syyskuuta 65 vuotta. Kokosimme syyt rakastaa täysin omalaatuista syntymäpäiväsankaria. 

Bill Murray tunnetusti painii omassa liigassaan näyttelijämaailmassa. Hänet tunnetaan myös erikoisista tempauksistaan ja täysin omalaatuisesta luonteesta. Miestä on syytä rakastaa ja tässä muutama syy siihen.

1) Voi ilmestyä tuntemattomien karaokeiltoihin

Vuonna 2011 Murray astui newyorkilaiseen karaokebaariin ja eräs ryhmä kutsui hänet heidän yksityiseen karaokehuoneeseen. Murray myöhemmin koputti ovea ja osti koko seurueelle drinksut. Hän lauloi Elvistä ja vietti porukan kanssa muutaman tunnin. (Lähde: The Chive

2) Voi ilmestyä pelaamaan kickballia kanssasi

Rooseveltin saarella kickballia pelannut seurue sai vuonna 2012 pelikaverikseen Bill Murrayn. (Lähde: Entertainment Weekly)

3) Voi olla baarimikkosi

Vuonna 2010 Teksasin SXSW-tapahtumassa Murray hyppäsi baaritiskin toiselle puolelle tarjoilemaan juomia. (Lähde: Laughing Squid)

4)Voi tiskata puolestasi

Murray tuli kuokkimaan opiskelijabileisiin Skotlannissa ja tiskasi illan päätteeksi näiden tiskit. (Lähde: Fox)

5) Hänellä ei ole agenttia

Toisin kuin lähes kaikilla muilla näyttelijöillä, Murraylla ei ole agenttia. Hänellä on puhelinnumero ja -vastaaja, johon ihmiset voivat soittaa elokuvaideoistaan. (Lähde GQ)

6) Pärjää missä vain

Kerran Murray eksyi moottoripyörällään Balissa, päätyi erääseen kylään ja meni mukaan esitykseen kyläläisten kanssa.  Hän ei puhu sanaakaan indonesiaa (Lähde: Newyorker)

7) Pitää puheita vieraiden polttareissa

Kuva: Shutterstock

(Nova) 

Kilpailut

Uusimmat