Viime syksyn anarkistisin suora viihdeshow Posse palaa ruutuun

02.09.2015 10:56 -

Ensimmäisessä suorassa lähetyksessä perjantaina 18.9. stunttivuorossa on laulaja Jenni Vartiainen. Artistivieraana nähdään Teflon Brothers.

Posse vie tutut kasvot epämukavuusalueelleen ja yllättää niin kotikatsojat kuin vieraansakin. Luvassa on jälleen hyytävän jännittäviä stuntteja, piilokameroita, yllättäviä kohtaamisia tavallisten suomalaisten kanssa ja paljon muuta.

MTV3-kanavalla syksyllä toisen tuotantokauden aloittava Posse  kohosi viime syksynä yhdeksi puhutuimmista ja katsotuimmista viihdeohjelmista. Hulvaton suora viihdeshow yllättää niin vieraansa kuin kotikatsojatkin – se ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

Possea tähdittää maan ykkösposse. Aku Hirviniemen, Jaakko Saariluoman, Jarppi Leppälän, Jukka Hildenin, Jarno Laasalan ja HP Parviaisen muodostama kuusikko saa toisella kaudella joukkoonsa vahvistukseksi Jenni Dahlmanin.

Edellisellä kaudella Posse valtasi Radio Novan lähetyksen eräänä kauniina perjantaiaamuna.

Posse vie tutut kasvot epämukavuusalueelleen ja yllättäviin haasteisiin ja tarttuu äkkiväärällä asenteella ajankohtaisiin ilmiöihin ja henkilöihin. Toisella kaudella stunteissa tullaan näkemään muun muassa Teemu Selänne, Kasmir, Sara Forsberg, Roope Salminen ja Elias Kaskinen sekä Niko Saarinen.

Possen toisen kausi huipentuu viimeiseen suoraan lähetykseen Barona Areenalta. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa syyskuussa.

Posse MTV3-kanavalla perjantaisin 18.9. klo 20.05 alkaen.

 

Kilpailut

Uusimmat