Sauno somesaunassa Hangon Tehtaanniemessä

27.07.2015 09:08 -

Maailman ensimmäisen sosiaalisen median sauna päättää Suomen-kiertueensa maamme parhaaksi kesäkaupungiksikin nimettyyn Hankoon. Löylyä pääsee heittämään 29.7.-1.8.

Yhdeksän paikkakuntaa kisasi sosiaalisessa mediassa siitä, mille paikkakunnalle Vattenfallin tarjoama kiertävä some-sauna kesän aikana saapuu.

Äänestyksessä kuumimmiksi lämpenivät Helsingin, Kuopion, Hämeenlinnan ja Hangon saunat. Saunakiertue alkoi Helsingistä heinäkuun alussa ja se päättyy lauantaina 1.8. Hankoon.

Linnanpuistossa saunotaan 22. heinäkuuta alkaen

Hanko on vuorossa tempauksen kaupungeista viimeisinä ja siellä pääsee saunomaan Tehtaanniemessä, Itälahden rannalla 29.7.-1.8. välisenä aikana klo 12-18.

Löylyyn mahtuu noin 8 ihmistä samaan aikaan. Konttisaunassa on käytössä sekä suihku että wc ja paikalla on saunaisäntä huolehtimassa saunojien viihtymisestä.

Saunalta voi tarvittaessa lainata pyyhkeen, jos omaa ei ole mukana. Saunassa ei ole erikseen naisten ja miesten vuoroja, vaan löylyistä nautitaan sekasaunassa.

Saunaan saa mennä uima-asu päällä tai pyyhkeeseen kietoutuneena. Saunalla ei ole tarjoilua.

Mikä ihmeen some-sauna?

Uudenlaisen yhdessä saunomisen hengessä some-saunontaan voi osallistua myös etänä: saunasta lähetetään äänilähetystä livenä saunan aukioloaikoina ja sitä voi kuunnella yhteisvoimin.fi-osoitteessa. Keskusteluun voi heittää lisää löylyä Twitterin ja Instagramin kautta hashtagilla #yhteisvoimin. Saunassa on some-näyttö, jolta saunojat voivat seurata sosiaalisen median kautta tulleita kommentteja ja kuvia ja saada uutta potkua saunakeskusteluun.

Some-saunaan arvotaan jokaiselle paikkakunnalle myös yksityisvuoro perjantaille klo 18-20. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Vattenfall Sähköseurapiirin sauna-aiheisesta Facebook-kuvasta tai lisäämällä saunakaverinsa nimen kuvan kommenttikenttään.

Lue lisää Vattenfallin somesaunasta!

Lisää aiheesta:

Vattenfallin somesauna saapuu Hämeenlinnaan

Maailman ensimmäinen somesauna aukeaa Kuopiossa keskiviikkona

Somesauna lämpenee Helsingissä, tule mukaan

(Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat