Duudsoneiden HP:n opettajamuisto: Saako käden naulata pöytään?

18.07.2015 12:01 -

HP Parviainen kertoi Novan Minna Kuukalle elämästään niin Duudsonina kuin opettajana Porin Suomi Areena -tapahtumassa torstaina 16. heinäkuuta. Kuuntele haastattelu, etenkin jos sinulla on vieroitusoireita Novan aamujen ilostamme Kuukasta, joka on ollut heinäkuussa kesälomilla!

Kansakunnan rakastetuimpien pölhöilijöiden Duudsoneiden riveihin kuuluva Parviainen kertoi Taavinsillan kupeessa Kuukalle katseen suuntautuvat uteliaana kansainvälisille viihdemarkkinoille.

Vaikkak Duudsoneiden TV-oikeudet on myyty yli 150 maahan, on vielä paljon tehtävää.

– Maailmahan on vielä valloittamatta, ja aina voi viedä maailmalle uusia ohjelmia Suomesta. Me halutaan pitää ovet avoinna ja tutkailla, mitä siellä maailmalla on tarjottavaa, sanoi jättisuosion saaneessa amerikkalaisessa Jackass 3D -elokuvassakin esiintynyt Parviainen.

– Me ollaan saatu mielenkiintoisia päänavauksia, mutta se on myös pitkäjänteisen työn takana, mihin satsataan.

"Voiko käden naulata pöytään kiinni?"

Parviainen on kouluttautunut opettajaksi, mutta Duudsonien suosio on vienyt miehen mennessään ja pois ala-asteen luokanopettajan työstä. Viimeksi Parviainen on opettanut
puolitoista vuotta sitten.

– Kuluneen vuoden olen ollut virkavapaalla, mutta nyt olen irtisanoutunut virasta, kun ei ole aikaa niitä hommia hoitaa.

Kuukka innostui Parviaisen opettajanurasta. Minkälainen opettaja olit, saiko sinulta helposti hyviä numeroita, kysyi Kuukka.

– Multa sai tosi helposti hyviä numeroita, jos osasi vastata oikein, naureskeli Parviainen, joka tunnusti olleensa etenkin tuoreena opettajana todella tiukka.

Kuukkaa kiinnosti, miten HP onnistui yhdistämään "duudsonoinnin" ja opettajan uran, katsovathan lapset kuitenkin televisioita.

Parviainen totesi, että hänen ei tarvinnut kertaakaan näyttää muksuille, miten seinää päin juostaan, koska lapset osasivat sen muutenkin. Joitain älyttömyyksiä kuitenkin ehdotettiin, muisteli Parviainen.

– Itse asiassa joku kysyi teknisten töiden tunnilla, että voisko käden naulata pöytään kiinni. Sanoin, että "kokeile". Ei se sitten kokeillut.

Aikooko HP palata opettajaksi? Kuuntele koko haastattelu!

Lisää aiheesta:

Duudsonit jälleen vauhdissa — Jukan paljaat pakarat muurahaispesässä

Yllätys! Posse valtasi Radio Novan lähetyksen perjantaiaamuna

Duudsonit rynnistää takaisin ruutuun uudella tuotantokaudella — tätä on luvassa

Lue lisää Duudsoneista!

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat