Maailman ensimmäinen somesauna aukeaa Kuopiossa keskiviikkona

13.07.2015 09:01 -

Energiaystävällisessä somesaunassa löylyttelee kahdeksan saunan ystävää samanaikaisesti Kuopionlahden rannalla 15.-18. heinäkuuta. Onnekkaan on mahdollista saada myös oma saunavuoro kaveriporukalle perjantai-illalle.

Kesäkuussa yhdeksän paikkakuntaa kisasi sosiaalisessa mediassa siitä, mille paikkakunnalle Vattenfallin tarjoama kiertävä some-sauna kesän aikana saapuu.

Äänestyksessä kuumimmiksi lämpenivät Helsingin, Kuopion, Hämeenlinnan ja Hangon saunat. Saunakiertue alkoi Helsingistä keskiviikkona 8.7. ja se päättyy lauantaina 1.8. Hankoon.

Maria Jotunin puistossa saunotaan 15. heinäkuuta alkaen

Kuopio on vuorossa tempauksen kaupungeista toisena ja siellä, tarkemmin Maria Jotunin puistossa Kuopionlahden rannalla sauna on avoinna 15.-18. heinäkuuta klo 12-18.

Löylyyn mahtuu noin 8 ihmistä samaan aikaan. Konttisaunassa on käytössä sekä suihku että wc ja paikalla on saunaisäntä huolehtimassa saunojien viihtymisestä.

Saunalta voi tarvittaessa lainata pyyhkeen, jos omaa ei ole mukana. Saunassa ei ole erikseen naisten ja miesten vuoroja, vaan löylyistä nautitaan sekasaunassa.

Saunaan saa mennä uima-asu päällä tai pyyhkeeseen kietoutuneena. Saunalla ei ole tarjoilua.

Mikä ihmeen some-sauna?

Uudenlaisen yhdessä saunomisen hengessä some-saunontaan voi osallistua myös etänä: saunasta lähetetään äänilähetystä livenä saunan aukioloaikoina ja sitä voi kuunnella yhteisvoimin.fi-osoitteessa. Keskusteluun voi heittää lisää löylyä Twitterin ja Instagramin kautta hashtagilla #yhteisvoimin. Saunassa on some-näyttö, jolta saunojat voivat seurata sosiaalisen median kautta tulleita kommentteja ja kuvia ja saada uutta potkua saunakeskusteluun.

Some-saunaan arvotaan jokaiselle paikkakunnalle myös yksityisvuoro perjantaille klo 18-20. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Vattenfall Sähköseurapiirin sauna-aiheisesta Facebook-kuvasta tai lisäämällä saunakaverinsa nimen kuvan kommenttikenttään.

Lue lisää Vattenfallin somesaunasta!

Lisää aiheesta:

Somesauna lämpenee Helsingissä, tule mukaan

Kuva: Shutterstock

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat