Tomi Björk ja Kari Aihinen etsivät Suomen katastrofaalisimpia kokkeja

24.06.2015 10:29 -

Tomi Björckin ja Kari Aihisen luotsaama Katastrofikokki on ruoanlaittokilpailu, jossa kilpailijat pyrkivät välttämään Suomen surkeimman kokin tittelin. 

MTV3-kanavan Katastrofikokki-uutuusohjelmaan haetaan nyt kilpailuhenkisiä, mutta huonoilla kokkaustaidoilla varustettuja osallistujia, joista ohjelman tuomarit, huippukokit Tomi Björck ja Kari Aihinen etsivät erilaisten tehtävien avulla katastrofaalisimmat.

Ohjelma on ensimmäinen, jonka Björck ja Aihinen tekevät yhdessä. Björck odottaa uuden ohjelman tekoa innoissaan.

– Rakastan tehdä ohjelmia, joissa ei paineta silmäkulmat kurtussa vaan nautitaan kilpailusta, kokemuksesta ja pidetään hauskaa samalla kun opitaan jotain. Tässä ohjelmassa taitaa olla niin, että ainoa suunta katastrofaalisilla kokeilla on ylöspäin, Björck sanoo.

Kari Aihinen on niin ikään odottavaisilla mielillä. Kuten Kaappaus keittiössä -sarjassakin, Aihinen haluaa viedä omaa ammattitaitoaan sekä etenkin intohimoaan ruoanlaittoa kohtaan kilpailijoille ja katsojille. Erityisen mielissään mies on siitä, että pääsee tekemään tv-projektia yhdessä ystävänsä kanssa.

– Vihdoin ja viimein saadaan kokea jotain tällaista yhdessä! Tomi on tosi kova jätkä millä tahansa mittapuulla mitattuna – isänä, ravintoloitsijana ja ystävänä, Björckin kanssa vuonna 2003 ystävystynyt Aihinen kehuu.

Jokaisessa jaksossa Katastrofikokki-ohjelman kilpailijat saavat ruoanlaittoon liittyviä tehtäviä. Heidän tulee selvitä eri ruoanlaittotekniikoista, tehdä toisintoja tuomareiden tai vierailevien julkkistuomareiden tekemistä annoksista, loihtia houkuttelevia ja syötäviä annoksia annetuista raaka-aineista sekä onnistua ryhmätehtävissä. Ohjelmassa on käytössä käännetty pudotusjärjestys: viikon paras kokki saa lähteä kotiin. Lähtiessään hän saa valita mieluisansa upeasta palkintovalikoimasta.

Ohjelmassa tullaan näkemään klassisia epäonnistumisia ja paljon koomista sähellystä. Mukaan mahtuu kuitenkin myös onnistumisen riemua sekä oppimista. Ohjelmaan voi hakea 23.8.2015 saakka osoitteessa mtv.fi/haemukaan. 

 

Kilpailut

Uusimmat