Kyllästyttääkö vaniljajäätelö ja mansikkahillo? Ei hätää.
Kari Aihinen eroaa Iltalehden tietojen mukaan. Aihinen kertoi Voice.fi-sivustolle vuonna 2016, että on paljon poissa kotoa tv-töiden ja keittiömestarin leipätyönsä johdosta.
Huippukokki Kari Aihinen on perinteiden ystävä.
Pasta ja riisi ovat suomalaisille tuttuja raaka-aineita, joita harvoin oikeasti tarvitsisi heittää roskiin. Oikein säilöttynä jämäruuat on mahdollista hyödyntää usealla eri tavalla.
Kokki Kari Aihisen ruuanlaitossa ei tulisi yrittää oikoa liikaa. Vaikka vaivaa täytyy nähdä hieman enemmän, lopputulos palkitsee varmasti.
Kokki Kari ”Kape” Aihinen tunnetaan television kokkiohjelmista ja ravintoloitsijana. MTV3:sella alkaa uusi Illallinen äidille -ohjelma, jossa julkkismiehet kokkaavat äideillensä Karin opastuksella. Millainen ohjelma on luvassa? Entä kuka määrää Aihisen keittiössä?
Tv:stä tuttu Kari Aihinen kertoo, että rakastumisen jälkeen hän haluaa muuttaa heti yhteen, hakea pankista lainaa ja rakentaa yhteistä elämää rakastettunsa kanssa.
Keittiöpäällikkö Kari Aihinen kävi vierailulla Vapun Valtakunnassa. Hän antoi parhaat vinkit kesäiseen grillaamiseen ja kertoi omat kuulumisensa.
Tomi Björckin ja Kari Aihisen luotsaama Katastrofikokki on ruoanlaittokilpailu, jossa kilpailijat pyrkivät välttämään Suomen surkeimman kokin tittelin. 
Vappu Pimiä ja Kari Aihinen luotsaavat MTV:n uutta kotimaista ohjelmasarjaa Kädettömät kokit, johon haetaan nyt innokkaita kotikokkeja.