Isac Elliot lämppää One Directionia Helsingissä ja Oslossa

19.05.2015 10:43 -

Suomalainen popsensaatio Isac Elliot lämmittelee One Directionia Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 27. kesäkuuta.

Norjassakin huippusuosittu Isac Elliot avaa One Directionin konsertin myös Oslon Ullevaal Stadionilla 19. kesäkuuta. Helsingin konsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä Lippupalvelussa.

— Tykkään 1D:stä tosi paljon. ”Steal My Girl” on mun mielestä paras popbiisi pitkään aikaan. Olen treenannut laulua heidän biisien tahtiin ja katsonut live-DVD:t monta kertaa. Oli tosi iso juttu minulle, että mut pyydettiin lämppäämään Helsinkiin ja Osloon. Parasta ikinä ja suuri kunnia. Mahtava myös päästä näkemään näin iso show ihan vierestä. Siitä varmasti oppii paljon, kertoo juuri Yhdysvalloista palannut Isac Elliot.

One Direction esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa On the Road Again -kiertueensa Euroopan osuuden päätöskonsertissa. Walesin Cardiffista kesäkuun 5. päivä käynnistyvän Euroopan kiertueen konserteissa One Directionin lämppärinä nähdään pop-punk-bändi McBusted.



One Directionin konsertista ja sen järjestelyistä löytyy lisätietoa osoitteesta www.1DHelsinki.fi.

KONSERTTI:
One Direction (UK) – On The Road Again Tour 2015
+ Special Guests: McBusted (UK), Isac Elliot
La 27.6.2015 Olympiastadion, Helsinki

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 72,50 / 69,50 euroa  Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi

Kilpailut

Uusimmat