Huippusuosittu Elastinen: "Mä odotan tältä vuodelta vielä kyllä aika paljon lisää"

10.04.2015 10:12 -

Elastisen odotettu viides sooloalbumi Iso kuva on julki. Novan aamussa vieraillut räppäri on täynnä intoa, sillä vihdoin uusi materiaali on kaikkien kuunneltavissa. Tästäkin huolimatta energiaa ja suunnitelmia riittää.

//

Elastinen vieraili Novan aamussa perjantaina 10.4. Katso koko haastattelu ja fiilistele Elan mukana uutta albumia ja tulevia suunnitelmia! #elastinen #isokuva #novanaamu

Posted by Radio Nova on 10. huhtikuuta 2015

Kuuntele koko haastattelu:— Musahan ei ole koskaan valmista. Aina voisi kaiken muuttaa, korjaa ja vaihtaa. Kyllä se on pakko lyödä kalenteriin jokin alustava deadline, että homma tulee loppujen lopuksi valmiiksi. Tämä päivä lyötiin lukkoon vähän ennen joulua, Elastinen summaa albumin valmistumista.

— Meillä on mennyt kaikki loistavasti kohdalleen. Nyt on hyvä pöhinä päällä, mies iloitsee Novan aamun haastattelussa.

Elastisen vuosi on ollut melkoinen ja täynnä upeita kokemuksia. Tästäkin huolimatta hänellä riittää intoa ja suunnitelmia eteenpäin.

—  Täytyy sanoa, että nyt on kyllä ollut kaikkien aikojen vuosi näillä mittapuilla, menestyksen meriiteillä. Odotan tältä vuodelta vielä kyllä aika paljon lisää. Kyllä pitää tähtäintä siirtää, kun saavutetaan tavoitteita.

//

Blockfest 2014.

Posted by Elastinen on 2. elokuuta 2014

Elastinen heitti melkoisen pommin alkuvuodesta, kun hän kertoi yhteistyöstään Snoop Doggin kanssa.

— Snoop on mulle maailman suurin hiphoptähti. Kävin häneltä kysymässä asiaa häneltä henkilökohtaisesti, kun asiat ei ollut edennyt mun toivomalla tavalla. Sitten Snoop sanoi, että: "Kyllä!"

Elastisen ja Snoop Doggin biisi Koko yö valmistui lopulta kahdessa maassa.

— Me ollaan tehty tuotanto kokonaan täällä. Mä oon tehnyt mun osuudet täällä Suomessa ja Snoop on nauhoittanut omansa Los Angelesissa. Kävin tammikuusssa Losissa sitten hoitaa asiat muuten kohdalleen. Snoop oli silloin Las Vegasissa, Elastinen kertoo.

Elastinen ei halua avata yhteistyön mahdollisia rahallisia korvauksia. Hän kuitenkin mainitsi, että Snoop oli todella reilu Elastista kohtaan yhteistyökuvioissa.

Kuinka paljon Elastista pyydetään mukaan erilaisiin projekteihin räppäämään?

—  Ei itseasiassa kauhean paljon. Meillä on ollut kavereiden kesken Suomessa aina (ja räppipiireissä) semmoinen, että silloin kun pyydetään, silloin mennään. Se on enemmänkin sellainen kunnioituskysymys.

Elastisen Nova Stage -keikka kuullaan suorana taajuudella maanantaina 13.4. klo 11.00. Keikka taltioidaan ja se tulee nähtäväksi kokonaisuudessaan myöhemmin radionova.fi/novastage, sekä youtube.com/radionovasuomi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat