Radio Novan Aamussa Minna kertoo vaarallisista konsonanteista ja Aki on hypännyt Ensitreffit alttarilla - kelkkaan. Museokortti ja kahvin keitto herättävät tunteita mutta miten eroaa suomalaiset ja ruotsalaiset hirvikärpäset? Kuuntele parhaat palat tästä!
Aki panikoi viime viikolla isoa kuvaa ja nyt on tullut mukaan myös pieniä kuvia. Minna taas miettii miten hän on näin hullu. Edelleen mitataan päitä operaatio ryhtiä varten ja errrooottisen aamusadun kirjoittaminen tuottaa päänvaivaa. Kuuntele Parhaat Palat tästä!
Elastisen odotettu viides sooloalbumi Iso kuva on julki. Novan aamussa vieraillut räppäri on täynnä intoa, sillä vihdoin uusi materiaali on kaikkien kuunneltavissa. Tästäkin huolimatta energiaa ja suunnitelmia riittää.
Elastinen julkaisee odotetun uutuusalbuminsa Iso kuva perjantaina 10. huhtikuuta. Albumilta julkaistut hitit Eteen ja ylös, sekä Super lupaavat paljon. Lisäksi Koko Yö -biisissä Elastisen rinnalla räppää supertähti Snoop Dogg.
Elastisen uudella biisillä lauletaan superlatiiveista ja videolla tanssitaan torvisoittajien kanssa Los Angelesin maisemissa. Hyväntuulinen kappale vie kuulijansa kesäiseen olotilaan rytminsä puolesta.