Elastinen: Iso kuva on onnistunein levyni

09.04.2015 21:00 -

Elastinen julkaisee odotetun uutuusalbuminsa Iso kuva perjantaina 10. huhtikuuta. Albumilta julkaistut hitit Eteen ja ylös, sekä Super lupaavat paljon. Lisäksi Koko Yö -biisissä Elastisen rinnalla räppää supertähti Snoop Dogg.

Elastinen on innoissaan uudesta albumistaan, jonka myöntää olevan uransa paras.

Kuuntele lisää:

- Uskomaton fiilis! Jotenkin viime vuoden aikana kaikki mitä halusin siltä levyltä, niin saavutin ne mielessäni. Omasta puolestani se on mun onnistunein levy. Luottavaisena odotan, että ihmiset saavat kuulla sen.

- Esimerkiksi tämä Snoop Dogg -uutinen, olen tiennyt asiasta jo puoli vuotta, mutta oon vaan odottanut asian konkretisoituvan - enkä ole halunnut, että sitä joudutaan venaamaan liian kauan. En myöskään halunnut aikaisemmin löylyttää, ettei uutinen väljähtyisi. Jengi saa pian kuulla sen biisin. Tämä oli hyvä hetki tuoda se esille. Mä en ikinä tykkää puhua asioista, ennen kuin ne on varmoja ja totta, Ela miettii.

Paljon huomiota saanut uutinen yhteistyöstä Snoop Doggin kanssa tuntui monesta uskomattomalta, jopa mahdottomalta asialta. Villi idea viime keväänä sai Elastisen ja manageri Jussi Hautalan ottamaan yhteyttä Snoop Doggin levy-yhtiöön. Asiasta lyötiin lopulta henkilökohtaisesti kättä päälle Blockfesteilla elokuussa 2014. Elastinen tuotti kappaleen, ja Snoop Dogg nauhoitti omat osuutensa Los Angelesissa tammikuussa. Tämän tuloksena syntyi suurin suomalaisen räpin yhteistyö kautta aikojen. Oliko kaikki niin helppoa, kuin se kuulostaa?

- Loppujen lopuksi sanoisin, että se oli helppoa. Sen lisäksi mitä nyt tiedetään, siihen liittyy odottelua, säätöä, managereiden studiovarailuja, aikataulutsekkailua ja semmoista. Ei se hetkessä tapahtunut. Kyllä me jouduttiin aika paljon odottamaan ja monta kertaa säätää, miten asiat toteutuvat ja miten se saadaan tapahtumaan.

- Siinä vaiheessa kun se päätös tuli, että tämä sopii ja homma on ok, niin sit piti vaan luottaa, että kyllä se siitä. Sit vähän kuumotettiin, että nyt se pitäisi saada ja sit yhtäkkiä se studiopäivä saatiin, Elastinen valottaa yhteistyötä megatähden kanssa.

- Voin kertoo, että se päivä kun sen biisin ekaa kertaa kuulin, oli kyllä taianomaista. Tämä on mieletön kunnia!

Elastinen vierailee Novan aamun haastattelussa perjantaina 10.4. klo 8.30.

Elastisen Nova Stage -keikka kuullaan suorana taajuudella maanantaina 13.4. klo 11.00. Keikka taltioidaan ja se tulee nähtäväksi kokonaisuudessaan myöhemmin radionova.fi/novastage, sekä youtube.com/radionovasuomi. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat