Novan aamun Tuomas Rajalalla raju painonpudotushaaste: Kaverin kanssa lyöty vetoa

24.03.2015 08:13 -

Novan aamuääni Tuomas Rajala on asettanut ystävänsä kanssa kovat panokset tälle keväälle. Toukokuun loppuun mennessä olisi tiputettava kymmenen kiloa painoa ja vaa’an tulisi näyttää samaa lukua myös vuoden kuluttua.

Novan aamujuontaja Tuomas Rajala on asettanut ystävänsä Kimmon kanssa tavoitteen tiputtaa kiloja reilusti kesään mennessä. Toukokuun viimeisenä päivänä on edessä punnitus, jossa Tuomaksen olisi pitänyt pudottaa kymmenen kiloa. Juontajan kaverille, Kimmolle tavoite on kaksi kiloa helpompi.

— Minulle se on kymmenen ja Kimmolle kahdeksan kiloa. Tämä siksi, että minä olen läskimpi, Tuomas nauraa.

Sunnuntaisin miehet punnitsevat itsensä ja lähettävät toisilleen kuvan lukemasta.   Mikäli asetettuihin tavoitteisiin ei päästä 31.5. mennessä, joutuvat miehet maksamaan toisilleen 30 euroa jokaista kiloa kohden. Painon tulee myös pysyä poissa vuoden verran, joten varaa lipsumiseen ei ole.

— Olemme molemmat klassisia jojoilijoita painomme kanssa. Näitä vetoja on tehty aiemminkin, mutta nyt lukeman tulee pysyä vuoden verran. Itsehän olisin lähtenyt isommallakin summalla tähän mukaan, Tuomas isottelee.

Tuomas Rajalan tavoitteena on tiputtaa kymmenen kiloa painostaan toukokuun loppuun mennessä.

Tuomaksella on reilut kaksi kuukautta aikaa pudottaa kymmenen kiloa painostaan. Ensimmäisen viikon aikana juontaja oli onnistunut tiputtamaan jo 1,9 kiloa.

— Kimmon lukema oli 0,5 kiloa, joten hänen pitää kiristää tahtia.

Juontaja ei aio kiristää ruokavaliotaan superdieettiin ainakaan vielä. Hän on vähentänyt hiilihydraatteja ruokavaliostaan, mutta ei ole jättänyt niitä kokonaan pois.

— Olen vain lisännyt liikuntaa arkeeni enemmän. En syö pikaruokia tai herkkuja nyt ollenkaan. Jos paino ei laske toivotusti, niin sitten muokkaan ruokavaliotani enemmän. 

Kuvat: Kaisa Honka

(Radio Nova/ Iida Korhonen)

Kilpailut

Uusimmat