SANNIN uutuusvideo kuvattiin Helsingissä ja Los Angelesissa: "Mimmit sekoilee pitkin Losia ja kuvaa kaitafilmille toisiaan"

06.03.2015 20:18 -

Uuden sukupolven lahjakkaimpiin artisteihin kuuluva laulaja-lauluntekijä SANNI on julkaissut musiikkivideon uutuusbiisiinsä 2080-luvulla.

Jokainen ihminen ja kohtaaminen jättää meihin oman muistijälkensä. Mitä syvempi suhde, sitä syvempi jälki. 2080-luvulla on biisi eteen päin menemisestä - vaikka ihmissuhde päättyy, elämän pitää jatkua ja se jatkuu. Paljon unohtaa elämän aikana mutta joistain jää kirjottamaan lauluja vielä vanhana, 2080-luvulla”, kertoo SANNI kappaleestaan.

Hannu Aukian ohjaama 2080-luvulla –musiikkivideo on kuvattu Helsingissä ja Los Angelesissa.

- 2080-luvulla video on kuvaus ihmissuhteesta jonka haluaa muistaa vielä vanhana. Mimmit sekoilee pitkin Losia ja kuvaa kaitafilmille toisiaan. Aika juoksee mut parhaat asiat jää filmirullalle. Video kuvattiin Los Angelesissa ja Helsingissä", SANNI kuvailee videota.

Monilahjakkaan SANNIn omintakeinen tapa säveltää ja sanoittaa kappaleita herätti kiinnostusta heti kaksi vuotta sitten julkaistusta ensimmäisestä Prinsessoja ja astronautteja -singlestä lähtien. Kappaletta seurasivat menestyneet radiokappaleet Jos mä oon oikee ja Me ei olla enää me.



Syksyllä 2013 SANNI julkaisi kehutun debyyttialbuminsa Sotke mut, joka myi platinaa. SANNI palkittiin vuonna 2014 Emma gaalassa Vuoden naissolistin pystillä.

Kilpailut

Uusimmat