Antti Tuisku itsevarmana: Haluan yhä olla "SE" poptähti

24.02.2015 15:13 -

Antti Tuisku teki näyttävän paluun julkaisemalla uuden singlen Peto on irti. Kappale nousi heti iTunesin ykkössijalle. Kappaleen musiikkivideo on kerännyt jo lähes 350 000 katselukertaa. 

Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura ja hänen yhdeksän albumiaan ovat kaikki myyneet vähintään kultaa. Antti Tuiskun kymmenes, Jurekin tuottama studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Uuden levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

Antti Tuisku vieraili Novan aamussa kertomassa uudesta soundistaan.

- Kyl mie uskallan väittää, että nämä 11 vuoden tuomat kilometrit ja varmaan tää ikäkin tässä levyn tekoprosessisa oli sellanen, että ei jaksa miettiä miellytänkö mie tässä nyt kauheesti kaikkia. Oon ymmärtänyt sen, että ei popkentässä pysty pärjää jos haluat mielyttää kaikkia, Antti kertoo Novan aamun haastattelussa.

- Silloin kun tulin Idolssin kautta pinnalle vuonna 2003, niin puhuttiin Suomen Justin Timberlakesta ja siitä että tuli vähän uutta rnb-soundia suomalaiseen musiikkigenreen. Rupesin miettimään, että missä on se tyyppi? Mä haluan edelleen olla se tyyppi, popartisti, joka näyttää muille sen miten tätä hommaa tehdään.

- Mitä menetettävää mulla on? Jos mie teen tätä musiikkia, niin miksi en tekisi tätä ihan täysillä. Päätin, että tehdään musiikkia niin kauan, että siitä ei tule kellekään sellainen fiilis, että "ihan kiva".



Kuuntele haastattelun ensimmäinen osa:



Kuuntele haastattelun toinen osa:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat