Radio Nova ja MTV3 lähettävät Emma Gaalan suorana

23.02.2015 19:27 -

Emma Gaala 2015 on ensimmäistä kertaa MTV3-kanavan ohjelmistossa ja se kuullaan suorana Radio Novassa. Novan oman Elina Kottosen juontamassa gaalassa esiintyvät muun muassa Robin, Isac Elliot, Haloo Helsinki! ja Kaija Koo.

Vuoden parhaat bändit ja artistit sekä kiinnostavin musiikki palkitaan suorassa lähetyksessä Barona Areenalla Espoossa perjantaina 27.2. klo 20.05 alkaen. Sekä MTV3-kanava että Radio Nova lähettävät gaalasta suoran lähetyksen.


 
Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala jakaa jälleen tunnustusta viime vuoden ansioituneille tekijöille. Järjestyksessään 29. Emma Gaala järjestetään 27.2. Barona Areenalla Espoossa. Emma Gaalan 2015 juontaa Radio Novan rakastettu  Elina Kottonen.

Emma Gaala 2015 palkitsee tekijöitä kahdessakymmenessä eri kategoriassa. Näistä kaksi on yleisöäänestyksiä, joista äänestys tapahtui Radio Novan verkkosivuilla. Tämän lisäksi Suomen Musiikkituottajien hallituksella on mahdollisuus palkita menestyjiä erikois-, kultaisin- ja vienti-Emmoin. Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia saivat Haloo Helsinki! ja Kasmir, joille kerääntyi peräti kuusi ehdokkuutta. Myös Janna, JVG ja Robin ovat kaikki ehdolla viidessä eri kategoriassa.

Tuttuun tapaan Emma Gaalan esiintyjälista on vaikuttava. Esiintymässä nähdään Isac Elliot, Haloo Helsinki!, Robin, JVG, Kasmir, Janna, Kaija Koo sekä Stam1na.

Upean artistikattauksen lisäksi Emma Gaalassa esiintyvät myös Suomen eturivin näyttelijät: Riku Nieminen, Jussi Vatanen, Antti Holma, Armi Toivanen ja Iina Kuustonen. Viisikko esittelee vuoden biisiehdokkaat suorassa lähetyksessä omalla, persoonallisella tavallaan.

Lisää aiheesta:

Road To Emma: Yö

Road To Emma: Anssi Kela

Emma Gaalan esiintyjien joukkoon uusi nimi: Kaija Koo!

Emma Gaala 2015 suorana lähetyksenä Radio Novassa ja MTV3-kanavalla 27.2. klo 20.05 alkaen

Kilpailut

Uusimmat