Vinkki huonosti käyttäytyvien lasten vanhemmille: Parturi leikkaa nassikoille vanhusten hiukset

08.02.2015 12:01 -

Yhdysvaltain Georgiassa asuva parturi leikkaa huonosti käyttäytyville kakaroille ilmaiseksi vanhojen ukkojen hiustyylit. Kikka kuulemma toimii! 

Georgian Atlantassa sijaitsevan A-1 Kutz -parturiliikkeen saksiniekka Russell Fredrick sai älynväläyksen. Vanhemmat voivat tuoda Fredrickin käsittelyyn huonosti käyttäytyvät lapsensa kolmena päivänä viikossa ja pyytää nassikoilleen ”Benjamin Button -spesiaalin”. Brad Pittin tähdittämään suosikkileffaan viittaava termi on hyvin kuvaileva: Lapsista tulee vanhojen ukkojen näköisiä, ainakin siis frisyyreiltään. Kurittomat kersat näyttävät käsittelyn jälkeen kaljuuntuvilta, vanhoilta miehiltä – ja kikka tepsii. 

//

Julkaisu käyttäjältä A-1 Kutz.

Kuvan 10-vuotias poika oppi läksynsä ja sai korjausoperaation hiuksiinsa. 

//

Julkaisu käyttäjältä A-1 Kutz.

– Vanhemmat ovat hukassa kuritusmenetelmien kanssa. Heidän omat vanhempansa saattoivat vielä käyttää fyysistä väkivaltaa, mikä ei nykyään käy päinsä. Heidän on kuitenkin keksittävä jotain. Omille lapsilleni tämä kikka toimi ja poikani huonot arvosanat nousivat raketin lailla, 34-vuotias kolmen lapsen isä Fredrick kertoo Washington Postille.

Asiantuntijoiden mukaan lapsen häpäiseminen kasvatusmetodina ei kuitenkaan ole aukoton. Se voi olla psykologi Peggy Drexlerin mukaan tehotonta ja jopa tuhoisaa.

– Monet lapset kerjäävät huonolla käytöksellään huomiota ja tiukempia rajoja. Suurimmalla osasta lapsista, erityisesti pojista, on tapana mittailla rajojaan mutta samalla he tarvitsevat selkeän valta-asetelman, Drexler kertoo Psychology Today -lehdelle. 

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Washinton Post, Buzzfeed)

Kilpailut

Uusimmat