Kuva: Senja Rapila

Radio Nova Liikenteessä -ohjelma uudistui - Heidi Suomi juontamaan Okun ja Eskon kanssa

02.02.2018 14:48 - Iiro Myllymäki

Heidi Suomi, Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen juontavat helmikuun ajan yhdessä Radio Nova Liikenteessä -ohjelmaa.

Helmikuussa Radio Nova Liikenteessä -lähetykset kokevat suuren muutoksen, kun Jussi Hallin ja Antti Haajasen paikan ottavat Radio Novan Illasta tutut Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen sekä Radio Novan Viikonlopun Heidi Suomi. Helmikuun liikennelähetysten kantavana teemana on ulkoilu ja talviliikunta.

Paitsi tieliikennettä, lähetyksissä tarkastellaan esimerkiksi laskettelurinteiden ja muiden talviliikuntapaikkojen kuntoa ja tapahtumia.

- Luvassa on vauhdikas, meidän näköisemme show, jossa käsitellään ajankohtaisia puheenaiheita ja joka kuitenkin painottuu liikenteeseen, Esko Eerikäinen kertoo.

Heidi Suomesta tuntuu luontevalta hypätä Okun ja Eskon mukaan lähetysten tekoon.

- He molemmat ovat kovia ammattilaisia. Olen tässä vähän niin kuin yksi jätkistä, Heidi Suomi sanoo.

Liikunta lähellä sydäntä

Kaikki kolme juontajaa tunnustautuu innokkaiksi liikkujiksi. Okulla ja Eskolla on ollut tapana harrastaa talviliikuntaa yhdessäkin.

- Eskon kanssa olemme niittäneet jo monena talvena mainetta Brahenkentällä pipolätkäpiireissä. Aina tulee kauhea kilpailu siitä, kumpaan joukkueeseen meidät valitaan, Oku Luukkainen virnuilee.

Eskolle talviliikunta merkitsee myös kahdeksanvuotiaan tyttären kanssa vietettävää laatuaikaa.

- Tyttäreni kanssa esimerkiksi luistelemme ja käymme laskettelemassa. Ulkoilemme paljon. Varsinkin viikonloppuisin sitä mieluummin ulkoilee kuin kyhjöttää sisällä, Esko kertoo.

Kolmikon juontamiin lähetyksiin kuuluu kaksi uutta toistuvaa ohjelmaosiota. Yllätyssoitto-osuudessa juontajat soittavat johonkin kuulijan vinkkaamaan ulkoliikuntapaikkaan ja jututtavat kyseisen paikan pitäjiä, jotta erilaisia ulkoiluaktiviteettimahdollisuuksia päästään nostamaan esiin. Lähetyksiin kuuluu myös "bongaa ääni" -kilpailu. Nimensä mukaisesti kilpailussa tulee bongata lähetyksestä tietty ennalta määritelty ääni, ja äänen kuullessa tulee soittaa studioon. Onnekkaalle voittajalle on luvassa jonkun juontajista kokoama yllätyspaketti, joka voi kolmikon mukaan olla "ihan mitä vain".

Voit kuunnella Radio Nova Liikenteessä -lähetyksiä perjantaisin kello 15-19 ja sunnuntaisin kello 16-20.

Lue myös: Suosikkijuontaja jaksamisestaan: "Jos valehtelee tarpeeksi kauan, tulee burnout"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat