Radio Nova Liikenteessä

pe 15-19, su 16-20 Antti Haajanen, Joanna Kuvaja ja Jussi Halli

Radio Nova Liikenteessä

Parasta seuraa liikenteeseen!

Viikonloppuliikenteessä kanssasi Radio Novan Liikennetiimi: Joanna Kuvaja, Antti Haajanen ja Jussi Halli. Kaasu painetaan pohjaan perjantaisin kello 15 ja sunnuntaisin kello 16. Tärkeimmät vinkit viikonlopun meno- ja paluuliikenteeseen, uutiset tasatunnein ja Novan paras sekoitus klassikoita.

Mitä tien päällä tapahtuu? Soita studioon – 0108 0 6000, tekstaa 17275 tai whatsappaa 0 108 0 6000!

perjantai klo 15-19 ja sunnuntai 16-20

Antti Haajanen

Lääketiede ja kosmetiikka-ala etsivät kuumeisesti keinoja vanhenemisen torjuntaan mutta Antti Haajasen hallussa on ikuisen nuoruuden salaisuus. Muuten on mahdotonta selittää sitä, että tämä reipas, rehti ja nuorekas hujoppi on aloittanut radiouransa ennen Berliinin muurin murtumista. Haajasen matka sellun tuoksuisesta Kymenlaaksosta kansalliseen julkisuuteen kulki Yhdysvaltojen koululaitoksen kautta ja kyytiin tarttui kosmopoliitin otteen lisäksi ikuinen kaipuu mahdollisuuksien maahan. Radio Nova Liikenteessä-ohjelman lisäksi Haajanen vaikuttaa Discovery Networks Finlandin ja Eurosportin urheilun päällikkönä.

Joanna Kuvaja

Olen Joanna Kuvaja. Mikkeliläinen rempseä ”maailmanmatkaaja”. Olen todellinen hevoshullu ja lukion jälkeen asuinkin Italiassa vajaa 4 vuotta työskennellen ravitallilla. Talikon varresta päädyin Miss Suomi-kisoihin. Kisojen ns. mustana hevosena minut kruunattiin perintöprinsessaksi. Juonnan Novan liikenne-lähetyksen lisäksi MTV3:lla mm. Huomenta Suomea ja Teknavia, jossa pääsen kurvailemaan hienoilla autoilla. Olen impulsiivinen, hiukan yllytyshullu, ja tykkään uusista haasteista. Ja Eros Ramazzotista. 😉 ja korvapuusteista. Elämäni siistein asia on kuitenkin se, että olen kahden ihanan pojan äiti.