Radio Nova Liikenteessä

Antti Haajanen ja Joanna Kuvaja

Radio Nova Liikenteessä

Radio Nova ja liikenne kuuluvat yhteen. Sen todistavat lukuisat viestit ja soitot kuuntelijoiltamme tien päältä. Usein tiedämme liikenteestä enemmän kuin viranomaiset. Liikenteeseen keskitytään vahvimmin perjantaisin ja sunnuntaisin, jolloin Jussi Halli ja Antti Haajanen seuraavat suomalaisten koti-, työ, mökki- ja lomamatkaliikennettä erityisellä valppaudella. Ajakaahan varovasti!.

perjantai klo 15-19 ja sunnuntai 16-20

Antti Haajanen

Lääketiede ja kosmetiikka-ala etsivät kuumeisesti keinoja vanhenemisen torjuntaan mutta Antti Haajasen hallussa on ikuisen nuoruuden salaisuus. Muuten on mahdotonta selittää sitä, että tämä reipas, rehti ja nuorekas hujoppi on aloittanut radiouransa ennen Berliinin muurin murtumista. Haajasen matka sellun tuoksuisesta Kymenlaaksosta kansalliseen julkisuuteen kulki Yhdysvaltojen koululaitoksen kautta ja kyytiin tarttui kosmopoliitin otteen lisäksi ikuinen kaipuu mahdollisuuksien maahan. Radio Nova Liikenteessä-ohjelman lisäksi Haajanen vaikuttaa Discovery Networks Finlandin ja Eurosportin urheilun päällikkönä.

Joanna Kuvaja

Olen Joanna Kuvaja. Mikkeliläinen rempseä ”maailmanmatkaaja”. Olen todellinen hevoshullu ja lukion jälkeen asuinkin Italiassa vajaa 4 vuotta työskennellen ravitallilla. Talikon varresta päädyin Miss Suomi-kisoihin. Kisojen ns. mustana hevosena minut kruunattiin perintöprinsessaksi. Juonnan Novan liikenne-lähetyksen lisäksi MTV3:lla mm. Huomenta Suomea ja Teknavia, jossa pääsen kurvailemaan hienoilla autoilla. Olen impulsiivinen, hiukan yllytyshullu, ja tykkään uusista haasteista. Ja Eros Ramazzotista. 😉 ja korvapuusteista. Elämäni siistein asia on kuitenkin se, että olen kahden ihanan pojan äiti.

Liikenne