Radio Nova Liikenteessä

Antti Haajanen ja Joanna Kuvaja

Radio Nova Liikenteessä

Radio Nova ja liikenne kuuluvat yhteen. Sen todistavat lukuisat viestit ja soitot kuuntelijoiltamme tien päältä. Usein tiedämme liikenteestä enemmän kuin viranomaiset. Liikenteeseen keskitytään vahvimmin perjantaisin ja sunnuntaisin, jolloin Jussi Halli ja Antti Haajanen seuraavat suomalaisten koti-, työ, mökki- ja lomamatkaliikennettä erityisellä valppaudella. Ajakaahan varovasti!.

perjantai klo 15-19 ja sunnuntai 16-20

Antti Haajanen

Lääketiede ja kosmetiikka-ala etsivät kuumeisesti keinoja vanhenemisen torjuntaan mutta Antti Haajasen hallussa on ikuisen nuoruuden salaisuus. Muuten on mahdotonta selittää sitä, että tämä reipas, rehti ja nuorekas hujoppi on aloittanut radiouransa ennen Berliinin muurin murtumista. Haajasen matka sellun tuoksuisesta Kymenlaaksosta kansalliseen julkisuuteen kulki Yhdysvaltojen koululaitoksen kautta ja kyytiin tarttui kosmopoliitin otteen lisäksi ikuinen kaipuu mahdollisuuksien maahan. Radio Nova Liikenteessä-ohjelman lisäksi Haajanen vaikuttaa Discovery Networks Finlandin ja Eurosportin urheilun päällikkönä.

!--

Jussi Halli

Jos Jussi Hallin elämästä tehtäisiin elokuvaa, ei ohjaajana istuisi Aki Kaurismäki. Siksi monta eri televisiokanavaa, ohjelmaa ja mediayritystä on miehen pelikirjaan merkitty tällä vuosisadalla. Syntyperäinen helsinkiläinen tuntee vetoa teknologisiin ja yhteiskunnallisiin aiheisiin, sarkastiseen huumoriin ja elämästä nauttimiseen. Viimeistä edustaa miehen rakkaus harrasteautoihin, joiden ratissa hän viihtyy Ajoneuvoksen roolissa, kunhan sylintereitä on riittävästi. Radio Nova Liikenteessä- ohjelman lisäksi Halli vaikuttaa yritysmaailmassa.

-->

Liikenne