Turun yliopiston siitepölytiedotus kertoo ajankohtaisen siitepölytilanteen Suomessa.
Sukupuolten väliset erot päihteidenkäytössä näyttävät olevan kaventumassa.
Virallisesti asteikko loppuu kolmeen K-kirjaimeen, vaikka todellisuudessa siitepölyä saattaa olla ilmassa vielä sitäkin runsaammin.
Tuloksissa korostetaan reippaan ja rasittavan liikunnan lisäämistä sekä paikallaolon vähentämistä.
Aiemmin sydämen vajaatoiminta on voinut olla hankala tunnistaa moninaisista oireista johtuen.
Monia allergialääkkeitä suositellaan käytettävän ennaltaehkäisevästi.
Helsingin yliopistoon hakee vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä.
Radio Novan Päivässä alettiin seuraamaan Mallan ja Hannen matkaa kohti Pohjois-Italiaa. Migreeni on tuttu vaiva monille ihmisille ja päänvaivaa aiheuttaa myös puuttuva anteeksipyytämisen taito. Suomenkielen professori Kaisa Häkkinen Turun Yliopistosta valaisi meille merkityksiä suomalaisten sanontojen takaa. Studiossa vieraili myös Suomen tuore Euroviisuedustaja Käärijä.
Nuori yrittäjä valittiin kevään yhteishaussa opiskelemaan kauppatieteitä Tampereen yliopistoon.
Aamuvirkkuihin ja päivätyyppeihin verrattuna iltavirkut pärjäsivät huonommin kaikilla uneen ja terveyteen liittyvillä osa-alueilla, joita tutkimuksessa selvitettiin.
Yli 500 ihmistä joutui odottamaan ulkona, kun palokunta tarkisti epäillyn kaasuvuodon Australiassa.
Yhdysvalloissa kuohuu, koska nyt on selvinnyt, että monet rikkaat ovat lahjoneet huippuyliopistoja, jotta heidän lapsensa pääsisivät opiskelemaan.
Naisen kämppis ei suostunut selittämään outoa fanitustaan.
Esimerkiksi ensimmäisen vuosikurssin miesopiskelijat masturboivat naisten suihkutiloissa käytettävien tuotteiden sekaan.
Belgialainen yliopisto sai tuntea nahoissaan sosiaalisen median voiman, kun se neuvoi naisopiskelijoitaan valmistujaispukeutumisessa.
18-vuotias Claudia Vulliamy käytti yliopistolta tullutta hylkäyskirjettä taidemaalauksen raaka-aineena nerokkaalla tavalla.