Video on kerännyt suuren määrän katseluita.
Radio Novan Aamussa Akin juontoparina on poikkeuksellisesti Shirly Karvinen. Studiossa piipahtaa myös tuottaja parta - Markus ja asiat menevät loppujen lopuksi todella oudoiksi, kuuntele parhaat palat tästä!
Hirviniemi jatkaa seuraajiensa hauskuuttamista somessa.
Aki jakaa nolon muistelon teinivuosiltaan ja Kuukan taloudessa käydään armotonta valtataistelua. Miltä näyttävät voimakalsarit ja onko wc-paperi tulevaisuuden bitcoin?
Novan Aamun tyyliasiantuntija Aki L avaa sanaisen arkkunsa Viron itsenäisyypäiväjuhlien puvuista. Agressiivinen metso nostaa Minnalla vanhat traumat pintaan. Palaverin peruuntuminen saa bileet pystyyn studiossa. Sisältää myös puhetta kakkosesta. Kuuntele ja medidoi!
Flirttailu ja sen eri variaatiot nousivat tänään puheenaiheeksi. Voiko se olla viatonta? Anssi ei saa kotona istua rauhassa vessanpöntöllä, mutta se voi olla ihan hyväkin asia. Pitkät visiitit pikkulaan eivät ole ihmiselle hyväksi. Tiedätkö miksi? Kuuntele, niin kohta tiedät!
Lapsiperheissä vessarauha on harvoin itsestäänselvyys, mutta Anssin kakkakommellus on todellinen facepalm-hetki.
Tytär tajusi heti, mistä on kyse.
Ulosteesta puhutaan harvoin, mutta se kertoo yllättävän paljon terveydestämme.
Keskimmäiset wc-kopit ovat useimmiten kaikista likaisimpia, koska niitä käytetään eniten. Sen sijaan erityisesti naiset välttelevät ensimmäistä koppia, jolloin se säilyy muita puhtaampana.
Pöntöllä istuessa jalkojen ei pitäisi olla lattialla.
Niin sanottu kakkahaaste saattaa auttaa säästämään rahat vaikkapa lomamatkaan.
Vessan pystyy vetämään ainoastaan kolikkomaksun jälkeen.
Ravintolan henkilökunta voi huomata salakäyntisi vessassa suuremmalla todennäköisyydellä, kuin ajattelit. Tämän puolesta puhuu hitiksi noussut Facebook-kuva.
Jos pitää muiden katseista, kannattaa harkita lasisessa vessassa vierailemista.
Meksikoa ja Uutta-Seelantia painostetaan toimimaan nopeasti, jotta niiden vesillä elävät merieläimet eivät kuolisi sukupuuttoon.