Nyt on etästudioaika metsän siimeksessä takanapäin, mutta mitkä ovat parhaat muistot, jotka siitä jäi mieleen? Millaisia möläytyksiä on kuultu lasten suusta? Mitä se äestys oikein tarkoittaa ja kuuluuko se muka yleissivistykseen? Entä missä on skutsi?
Viikko käynnistyi Anssi Honkasen musavisalla ja Kauniit ja rohkeat -tilannepäivityksellä. Mitä tapahtui aikoinaan luokkaretkellä? Kuultiinko vihdoin vitsi, joka sai Niinan nauramaan? Entä onko jollain oikeasti kivoja tequila-muistoja??
Tiistai piti sisällään onnitteluja 23-vuotiaalle Radio Novalle, hyvää kotikasvatusta ja kivoja ääniä. Millaisia supervoimia on järkeistäjällä ja tunteistajalla? Mikä biisi oli kuuntelijalla hukassa? Entä ymmärsikö joku vitsin?
Menestynyt koomikko tarjoaa kiusalliselle tilanteelle myös ratkaisuja.
Mikä on oikeaoppinen tapa syödä runebergintorttuja tai pitsaa? Miksi Anssin leffavinkki pilasi Niinan elokuvaillan? Ja mikä tärkeintä: mitä on röllykät? Kuuntele, niin tiedät!
Veli luuli vitsin olevan hauska, mutta toisin kävi.
Arvokasta arvokisakokemusta ja jalometallia on tarjolla, vaikka joku on vasta opintomatkalla ja joku ei osu ihan vielä ylämummoon. Mutta kuka on ampumahiihdon Katri Helena? Kuuntele urheiluasiantuntijan viitan niskaansa heittäneen Minnan arvoituksellinen kisaveikkaus ja muut torstaiaamun säröttömät vitsit.
Radio Novan Kesäaamussa Janne Virtanen ja Janne Kataja peräänkuuluttivat hauskoja vitsejä. Kuuntelijat innostuivatkin lähettämään niitä vaikka kuinka paljon. Mikä sai Katajan pokan pettämään? Mikä vitsi kruunattiin parhaaksi? Kuuntele yläpuolelta.
Oman kumppanin kanssa on tärkeää jakaa samanlaisten arvojen lisäksi myös huumorintaju.
Vaikka kukaan muu ei ymmärtäisi asioita joille nauratte yhdessä, ei sillä ole mitään väliä.
Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänänen julkaisee vitsikirjan. Keikkabussin parhaat musavitsit -kirjan idea lähti työpaikalta.
9Gag-sivustolla on lähes 23 miljoonaa tykkääjää Facebookissa ja miljoonia Twitter-seuraajia. Sivuston sisällöstä vastaavat käyttäjät itse ja yllättävän usein huumori ja läpänheitto kohdistuu katajaiseen kansaamme. 
Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsellä oli omien sanojensa mukaan maailman pöhköin idea kirjalle, jota hän ei meinannut kehdata edes ehdottaa kustantamoille. Lopulta savolainen vääräleuka kuitenkin rohkaistui, ja keväällä julkaistaankin miehen musiikkiaiheisia puujalkavitsejä viljelevä debyyttiteos.