Kuva: YouTube

Adele vitsaili painonpudotuksellaan ja sai aikaan hämmennystä

26.10.2020 09:15 - Reija Saarinen

Keskustelu on käynyt kuumana muun muassa Twitterissä.

Adele, 32, saapui hostaamaan Saturday Night Live -ohjelmaa ja päätti heti nostaa kissan pöydälle. Adele oli varma siitä, että hänen painonpudotuksensa kiinnostaa ihmisiä, joten hän päätti nostaa sen itse esiin avauspuheessaan. 

- Tiedän, että näytän todella erilaiselta kuin silloin, kun viimeksi olette minut nähneet. Mutta kuten tiedätte, kaikkien COVID-rajoitusten ja matkustuskieltojen takia minun piti matkustaa vain kevyesti ja tuoda vain puolet itsestäni. Ja tämä on se puolikas, jonka päätin tuoda, hän heitti.

Painonpudotusta käsittelevä "vitsi" ei kuitenkaan ollut kaikkien mieleen ja muun muassa Twitterissä on käyty aiheen tiimoilta kiivasta keskustelua.

"Adele, sinun pitäisi kyllä tietää, että vitsit lihavuudesta eivät ole ok."

"Miksi ihmeessä Adele vitsailee lihavuudesta televisiossa?"

Koko Adelen monologin ohjelmasta pääset katsomaan alta.

Adelen painonpudotus on ollut viime aikoina runsaasti esillä. Hänen on arvioitu pudottaneensa painostaan ainakin 45 kiloa ja kuten arvata saattaa, muutos on näkyvä. Ikävä kyllä Adele on saanut muutoksestaan osakseen myös paljon kritiikkiä. 

Esimerkiksi eräällä Adelen Instagram-fanisivustolla on jaettu ennen-jälkeen-kuva, jossa verrataan naisen nykyulkonäköä vuoden 2016 ulkonäköön. Vaikka fanisivuston kuvatekstissä kehutaan naisen näyttävän edelleen kauniilta, monet fanit ovat olleet kommenteissaan kriittisempiä.

”Hän ei näytä itseltään.”

”Hän näyttää siltä kuin kaikki muut Instagramissa.”

”Feikkinenä ja feikkihuulet.”

Adelen entinen kuntovalmentaja on myös ottanut julkisuudessa kantaa ikäviin kommentteihin, joita Adele on osakseen saanut.

”Kun Adele ja minä aloitimme matkamme yhdessä, tavoitteena ei koskaan ollut, että hänestä pitäisi tulla superlaiha. Teimme kaiken terveyden vuoksi, etenkin raskauden ja leikkauksen jälkeen. Kun 25-albumi julkaistiin ja kiertueesta tiedotettiin, meidän piti valmistautua 13 kuukauden uuvuttavaan aikatauluun. Tänä aikana hän lämpeni treenaamiselle ja alkoi tehdä parempia ruokavalintoja. Tämän seurauksena häneltä putosi paljon painosta, ja ihmiset panivat sen merkille”, Pete Geracimo kirjoittaa Instagramissa. 

Koko jutun aiheesta pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Adelesta leviävä kuvapari jakoi somekansan kahtia - "Hävetkää te kaikki, jotka jaatte näkemyksiänne"

Lue myös: Adele julkaisi kuvan itsestään ja joutui heti myrskyn silmään: "Tämä on rasistista"

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat