Vuoden valkoviini 2024 on espanjalainen.
Yli puolet suomalaisista on nykyisen alkoholipolitiikan kannalla.
Radio Novan Iltapäivässä pohdittiin mihin voi mennä myöhässä ja mista ei missään nimessä saa myöhästyä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa kuulija kaipailee apua pitkään jatkuneeseen epäonneen. Suvin mielestä Eskolla on epäselvä käsiala ja tämä avasi Eskon vanhat haavat auki. Millaisia sammakoita kuulijat ovat suustaan päästäneet, entä miksi Esko ei osta ikinä kyykkyviiniä?
On tärkeää, että viini on juuri oikeanlämpöistä, sillä se takaa paremman makuelämyksen.
Radio Novan Aamussa käydään läpi Minna ihmetys pingviineistä ja mietitään myös koputuspalvelun syvintä olemusta. Suomalaiset kauhutarinat neljällä sanalla aiheuttavat hilpeyttä ja käy ilmi etteivät Minna ja Kimmo kuule ja sisäistä ohjeita, kuuntele Iltapalat tästä!
Viineissä on eroja säilyvyyden suhteen.
Alle kymmenen euroa maksavan viinin ei tarvitse olla maultaan halpaa. Sommelier neuvoo, kuinka viinin maku ja aromit paranevat laatuviinin tasolle.
Alle kymmenen euroa maksavan viinin ei tarvitse olla maultaan halpaa. Sommelier neuvoo, kuinka viinin maku ja aromit paranevat laatuviinin tasolle.
Sarah Hyland tähdittää uutta Pitch Perfect: Bumper in Berlin -televisiosarjaa.
Radio Novan Aamussa juhlitaan Parta-Markuksen syntymäpäiviä töhnäsukat jalassa – Aki ja Minna ovat tehneet syntymäpäiväsankarille lahjaksi räpin! Aamutiimi pohtii kaukosuhteita, sekä Suomen tulevaisuutta viinimaana viinamaan sijaan. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Yhtye lähtee myös jäähallikiertueelle joulukuussa.
Netflixin uutuussarjassa Kristen Bellin esittämä hahmo nauttii runsaasti viiniä.
Samankaltaisia vaikutuksia saattaa löytyä muistakin hedelmistä.
Radio Novan Aamussa tilataan viiniä ilman ruokaa ja käy ilmi että viinasta tulee krapula. Aki esittelee giljotiini - ilmiötä, Minna puolestaan pistäytyy Hevi- osastolle ja käy ilmi että tuottaja Parta- Markus on mokannut. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Nokkelaa ideaa ylistetään Twitterissä.
Viini on kelpo pohja myös kevyille drinkeille.