Radio Novan Aamussa Minna tuo studioon maisteltavaa ja Kimmo tuskailee vessanpöntöllä. Tuottaja - Markus ja Minna joutuvat uuden kisan pelaajiksi ja Kimmon pitää mennä kauppaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Tänään Radio Novan Iltapäivässä ihastelua aiheuttaa kaksi vuotias Martti ja taloyhtiöstä löytyneet varamummot. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan voiko ystävyydestä kehkeytyä vielä romanttinen suhde. Entä miten Alexander Stubb häiriköi lapsena jääkiekkoilijoita ja mitä tästä seurasi? Keskustelua aiheuttaa myös myöhästely ja miksi vessassa käynti kestää niin kauan.
Radio Novan Aamussa käydään läpi autojen nimeämistä ja eläinten ikää. Minnalla on ajatus mitä hän voisi tehdä työkseen jos radioura päättyisi ja Kimmo on ensi viikon pois lähetyksestä, kuulet syyn täältä!
Muun muassa sotkuisuus ja turvattomuus ovat nousseet esille palautteissa.
Mari on studiossa Markuksen ja Kimmon kanssa Kuukan lomaillessa. Mari kertoo hevosharrastuksestaan ja Markus avaa, mikä häntä ärsyttää junamatkustamisessa. Miksi Kimmo haluaa olla seuraavassa elämässä ravihevonen?
Bakteerit vain viuhuvat, jos vedät pytyn kansi auki.
Moni ei tulisi edes ajatelleeksi, että virtsarakkokin tottuu tiettyyn käyttäytymistapaan.
Radio Novan Aamussa maistellaan Markuksen litkuja! Minnan viisastelukornerissa näpäytetään Kimmoa, ja Markus tarjoaa nukahtamisvinkkejä. Mikä saa Kimmon hyvän tuulen haihtumaan silkaksi raivoksi? Kuuntele Iltapalat tästä!
Esimerkiksi musta uloste voi olla merkki jostain epätavallisesta.
Radio Novan Päivässä hämmästeltiin ihmisten välinpitämättömyyttä roskaamisen suhteen. Öiset vessareissut jännittävät yllättävän monia meistä ja vilkas mielikuvitus saattaa lisätä kierroksia. Kierroksia lisäsi myös Suomeen rantautuvat lasten fitnesskisat. Mukana myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia.
Yöheräily heikentää unen laatua ja kestoa.
Radio Novan Aamun parhaissa paloissa tällä kertaa Minnan lukema errroottinen joulusatu (sekä paljon muuta), kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Akin juontoparina on poikkeuksellisesti Shirly Karvinen. Studiossa piipahtaa myös tuottaja parta - Markus ja asiat menevät loppujen lopuksi todella oudoiksi, kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaina Niinalle selvisi kymmenen etästudioviikon jälkeen Anssin vessapyyhkeen käyttötarkoitus. Käärmeet aiheuttivat suurta inhotusta, mutta millainen teoria Anssilla oli naisista ja käärmeistä? Millaisia etuuksia löytyy työsopimuksesta? Entä tunnistatko 80- ja 90-luvun animaatiosarjojen tunnusmusiikit?
Tiistaina pohdittiin vessapuheluita ja muisteltiin omien lempibiisien nauhoittamista c-kaseteille. Pyyhkiytyykö osa Anssin lapsuudesta pois? Oliko Niinalla oma myyntivaltti malliaikoinaan? Entä keitä Anssi ja Niina kutsuisivat 50 hengen kokoontumiseen?
Perheenäiti jakoi kikkansa Facebookissa.