Radio Novan Aamussa Minna on ihan Tanskapäissään ja Kimmolla on mielessä verottaja. Minna on edelleen huolissaan rokkareiden pukeutumisesta ja Kimmo joutuu ehkä kyseenalaistamaan isänmaallisuutensa, kuuntele Iltapalat tästä!
Eddie Redmayne esitti Tanskalainen tyttö -elokuvassa transnaista. Hän kertoo, ettei enää ottaisi roolia vastaan.
Janne Virtanen soittaa Kööpenhaminaan ystävämme Jennan kuulumisia. Joko Tanskassa on aloitettu joulun odotus ja mitä kaikkea Tanskaan kuuluu? Kuuntele keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Suosikkireality palaa uusin jaksoin.
Janne otti yhteyden Tanskaan, jossa aurinko hellii Jenna Jenseniä. Millaiset ovat tällä hetkellä Tanskan kokoontumisrajoitukset ja mikä on Jennan mielestä paras juttu mitä Tanskassa voi kesällä tehdä? Kuuntele Jannen ja Jennan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Tanskaan, jossa Jenna asustelee perheensä kanssa. Mitä Jennalle ja Tanskaan kuuluu, entä mihin kannattaa matkustaa Tanskassa, kun maailmantilanne sen taas sallii. Kuuntele Jannen ja Jennan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Tanskaan, jossa asuu 34-vuotias perheenäiti Jenna. Jenna lähti aikoinaan Tanskaan vaihto-oppilaaksi! Mikä Tanskassa on parasta ja mikä tanskan kielessä oli aluksi vaikeaa? Kuuntele Jannen ja Jennan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Rakastettu sarja saa jälleen jatkoa. Hakijoista ei ole ollut pulaa.
Näyttelijätär tähdittää parhaillaan uutta sarjaa.
Salatut Elämät -sarjassa Aamu Korhosta näytellyt Henna Tanskanen kertoi, että hän on kärsinyt uniongelmista lähes koko ikänsä.
Prinssi on jo astellut muotinäytöksessä Lontoon muotiviikoilla.
Voice.fi:n euroviisutoimittaja Iiro Myllymäki esittelee ja arvioi kaikki vuoden 2018 euroviisukappaleet.
Ensitreffit alttarilla -terapeutti Elina Tanskanen sanoo, että lapset tuovat pariskunnan elämään uutta sisältöä.
Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen näkee vastaanotollaan usein pariskuntia, jotka ovat kriisissä pettämisen takia.
Lapset voivat kuitenkin saada pariskunnat yrittämään enemmän.
Neljäs tuotantokausi tuo huomion keskiöön myös vanhempia pareja.