Viime viikolla Tarton lennoilla oli paljon ongelmia.
Radio Novan Aamussa Minna kyselee Kimmon nuokkumisesta ja Kimmo kertoo virkistävän tarinan virkistävästä puhelusta. Minna on tilannut joskus jotain jonka kylkiäisenä hänelle tulee edelleen tekstiviestejä. Kimmo esittää asiaa leivinuunistaan ja tähänhän Minna ja tuottaja-Markus ihastuvat, kuuntele Iltapalat tästä!
Elokuva kertoo keväästä 1983.
Tallinnan konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 2. joulukuuta Ticketmasterissa.
Aki ja Minna pohtivat aktiviteetteja, joiden avulla selviää ostoreissusta Ikeassa. Akin pisteet ovat nousseet, mutta miksi ja keiden silmissä? Mystinen senttimies aiheuttaa hilpeyttä Minnan ja Akin keskuudessa. Kuuntele parhaat palat tästä!
Aki ja Minna miettivät, mistä kuume kuuluu mitata ja keskusteluun liittyy myös tuottaja-Markus. Tampereen uusi Uros Live – Areena aiheuttaa myös keskustelua ja Minna saa jälleen kirjeen menneisyydestä, kirjeessä on yllätys, joka saa Minnan silmät kostumaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaiaamuna selvitettiin Akin sakkoja ja annettiin vinkkejä pimeässä selviämiseen. Miten Pekka Töpöhäntä eksyi Uppsalan kaduilta Eduskunnan täysistuntoon? Mitä pitää sisällään panda-live? Entä kuinka kävi Radio Novan Aamun Facerallin? Kuuntele torstain parhaat palat.
Seawolf lupaa kiidättää asiakkaansa Tallinnan ja Helsingin välillä hurjan nopeasti.
Paikallisten suunnittelijoiden luomuksia voi etsiä Tallinnan design-liikkeistä.
Virossa voi rentoutua kylpylöiden hoidoissa tai viettää aikaa koko perheen kanssa vesipuistossa.
Viron ruokatrendeissä näkyvät tällä hetkellä erityisesti luomu- ja lähiruoka.
Rock-legenda Alice Cooper jättää syksyn kiertueellaan Suomen väliin, mutta sen sijaan tämän kauhun ja painajaisten mestarin esiintymistä pääsee katsomaan lähiaikoina Tallinnassa.
Tallinnassa tiistai-iltana konsertoinut Robbie Williams osoitti olevansa todellinen showmies, jonka karisma puree, vaikka paikalla oli arvion mukaan jopa 70 000 kuuntelijaa.
Supersuosittu Robbie Williams konsertoi tänään Tallinnassa. Ennen Robbieta lavalle nousee brittitähti Olly Murs. Keikka esitetään livenä elokuvateattereissa 28 maassa ja nauhoitteena 16 maassa. Paikalle odotetaan jopa 70 000 ihmistä.
Ne tulevat taas, Nova Club -risteilyt Helsingistä Tallinnaan täysin uudistetulla kattauksella. Europalle lastataan tietenkin ykkösartistit, Nova Club –disko, bilebändi, Radio Novan risteilyisäntä ja kaikkea mitä ikimuistoiselta risteilyltä pitääkin löytyä!
Robbie Williams tarjoaa faneilleen mahdollisuuden päästä seuraamaan konserttiaan elokuvateatterista käsin. Take the Crown -kiertueen Tallinnan konsertti lähetetään suorana eri teattereissa Euroopassa.