Suomen väliin jättänyt Alice Cooper tuo konserttinsa Tallinnaan lokakuussa

17.09.2013 12:42 -

Rock-legenda Alice Cooper jättää syksyn kiertueellaan Suomen väliin, mutta sen sijaan tämän kauhun ja painajaisten mestarin esiintymistä pääsee katsomaan lähiaikoina Tallinnassa.

Cooper konsertoi Tallinnan Nokia Hallissa keskiviikkona 9. lokakuuta. Liput Tallinnan-konserttiin maksavat 41,50 – 102,50 euroa, ja ne ovat myynnissä myös Suomessa Lippupisteessä.

Alice Cooperin Theatre of Death -kiertue on saanut huippuarvosteluja ympäri maailman. Kyseessä ei ole pelkkä konsertti vaan show, jonka yhtenä merkittävänä osana on yleisö. Cooper on suunnitellut tämänkertaiset esiintymisensä erityisesti konserttisaleihin teemanaan ”Rise the Dead”.

Alice Cooper, alkujaan Vincent Damon Fournier, on Rock-n-Roll Hall of Famen jäsen ja on ilahduttanut fanejaan musiikillaan jo usean vuosikymmenen ajan ympäri maailman.

Konserteissa on mukana tällä kertaa myös aivan uusi esiintyjä, Orianthi Panagaris. Tämän australialaisen laulajatar-lauluntekijän oli tarkoitus toimia kitaristina Michael Jacksonin paluukonserttisarjassa, mutta konsertit peruttiin Jacksonin kuoltua. Orianthin kitaransoittoa on kutsuttu yhdeksi aikamme parhaista.

Alice Cooper esittää Tallinnan-konsertissaan 30-vuotisen uransa parhaita paloja tyylillä, joka on suunniteltu erityisesti tätä kiertuetta varten.

Konserttilippuja voi tiedustella täältä

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat