Messinkilaatta sijaitsi kuopiolaisen talon seinässä.
Radio Novan Illassa vierailivat näyttelijät Riku Nieminen ja Aku Sipola. Ensi-illassa olevassa Spede-elokuvassa näyttelevät tähdet kertoivat tarinaa elokuvan takaa ja kertovat, mikä oli haastavinta Speden ja Veskun rooleihin astumisessa. Kuinka hyvin hahmojen tuntemus oli jo etukäteen näyttelijöiden hallussa? Kuuntele välillä jopa levottomaksi äitynyt haastattelu tästä!
Elokuva ilmestyy syyskuussa.
Hirttämättömät on uusintaversio vuoden 1971 elokuvasta.
"Joskus toivon, että oisin ollu elossa 60-70-luvulla! Onneksi kuvauksissa pääsee sinne", Kuustonen kirjoittaa kuvatekstissä.
Spede-elokuvassa näyttelevät lisäksi muun muassa Joonas Nordman ja Minka Kuustonen.
Alkuperäinen Hirttämättömät sai ensi-iltansa vuonna 1971, ja elokuva on vuosien myötä saavuttanut kulttimaineen.
Lenita Airisto kertoo muistelmateoksessaan Pasasen yrittäneen raiskata hänet.
Souri tukee Pasasesta avautunutta Lenita Airistoa. Sourin mukaan viihdelegenda lähenteli häntä asiattomasti työtapaamisen yhteydessä.
Lenita Airisto sanoo Iltalehdelle, että seksuaalisen väkivallan tekijät on pistettävä tilille teoistaan.
Väisänen kertoo Me Naiset -lehdelle, että oli vielä suhteessa Pasasen kanssa, kun tapasi Eki Mäkylän.
Einistä on nyt julkaistu elämäkertakirja Diskokuningatar Eini, jossa käydään läpi hänen mittavaa uraansa.
Loirin yksi tunnetuimmista roolihahmoista on Uuno Turhapuro.
Riitta Väisäsen ja Pertti "Spede" Pasasen suhde kesti toistakymmentä vuotta. Riitta kertoo, että säilyttää vielä tänäkin päivänä hyvän ystävänsä puhelinnumeroa puhelimessaan.
Aki ja Minna pohtivat perjantaina, olisiko heistä askartelijoiksi. Mitä Minna oli "askarrellut" Speden kanssa? Missä asuu Suomen Chuck Norris? Entä miten ihmeessä Bonnie Tyler ja lähiökuppilan Reiska menivät keskenään sekaisin?
Akia kummastutti Minnan haaveet halipatjasta. Ostaako kukaan uusinta syysmuotia tai ruokaa verkkokaupoista? Mitä kummaa Minna puuhasi aikoinaan legendaarisen Pertti Olavi ”Spede” Pasasen kanssa Lauttasaaren rannassa?