Pujon kukinta alkaa kaikkialla maassa.
Turun yliopiston siitepölytiedotus kertoo ajankohtaisen siitepölytilanteen Suomessa.
Virallisesti asteikko loppuu kolmeen K-kirjaimeen, vaikka todellisuudessa siitepölyä saattaa olla ilmassa vielä sitäkin runsaammin.
Monia allergialääkkeitä suositellaan käytettävän ennaltaehkäisevästi.
Koivun suhteen allergikoille on odotettavissa keskimääräistä helpompi kevät.
Radio Novan Aamussa Kimmon kertaillessa Minnan kaverina Mikko Suursalmi! Käydään läpi onko puhelimessa vastaajia sekä koivun siitepöly aiheuttaa päänvaivaa. Joku on kauppareissullaan nähnyt tuottaja-Markuksen ja inspiroitunut tästä, kuuntele Iltapalat tästä!
Tällä hetkellä allergisoivat ainakin koivu ja leppä.
Ensimmäiset kukinnot ovat jo puhjenneet.
Keskiviikkona kurkistettiin tulevaisuuteen, mutta miten siihen liittyivät harava, ilmakivääri ja ninjapotkut. Esille nousivat myös kolme koota ja kiittämättömyys sekä myyjien palvelualttius.
Tiistai toi tullessaan väittelyä, kuka nyt on siitepölyallergikko ja kuka ei. Anssi ei halua olla isi kakkonen, mutta Niina puolestaan tarvitsisi TNT:tä. Paljonko anssista joutuisi pulittamaan? Onko Niina aivan ulkona skenestä?
Viikon kärkeen odotettiin jo viikon kohokohtia sekä kyseenalaistettiin jälleen Anssin siitepölyallergia. Mikä sai Anssin pyörtymään? Entä millaista apua kuuntelijamme kaipasivat ja saivatko he niihin helpotusta?
Katja Ståhl riiteli aikanaan lääkäreiden kanssa allergia-asioista.
Katupölyn sekä siitepölyn kulkeutumista sisään voi estää kunnollisilla ilmansuodattimilla.
Goran Pavlovic kertoo siitepölyallergiansa parantuneen nokkosten avulla.
Voimakkaista allergiaoireista kärsivän olisi hyvä aloittaa lääkitys jo ennen pahimpien oireiden ilmaantumista.
Siitepölykausi kolkuttelee ovella. Oireiden pituudesta ja kehon särystä voi päätellä, onko kyseessä tavallinen kausiflunssa vai iskivätkö jo allergiaoireet.