Somekansa hoksasi katsomossa istuvien mannekiinien olevan seksinukkeja.
Novan Aamussa perehdytään miesten ja naisten välisiin rooleihin sekä Suurmestari-televisiosarjaan. Muistoissa palataan Akin järjestämään jymy-yllätykseen, joka sai Minnan kyyneliin.
Novan Aamua puhuttaa niin tantraseksi kuin vaikeat ostopäätöksetkin. Minna on saanut palautetta virtuaalitreffeistä ja Aki syttyy positiivisista kiekkouutisista.
Novan aamussa laitetaan ruokaa ja vaihdetaan reseptejä. Minnan uusi ohjelmaformaatti uutisista kerää hurjaa suosiota ja DJ AKI L nousee radioaalloille tarjoilemaan kunnon jyystöä!
Muun muassa pienet teot ovat sijoitus kumppanin "tunteiden ja erotiikan säästöpossuun".
Legon LEGO Friends -lehden sarjakuva kirvoitti kipakkaa keskustelua Twitterissä.
Suurin osa yli 30-vuotiaista suomalaisista myöntää pettäneensä kumppaniaan.
Kyllä! Anssi on nyt aloittanut treenaamisen ja tänäänkin on salipäivä. Nimimerkki Salamanteri89 laittoi ilmoille sellaisen kysymyksen, että se räjäytti niin puhelin- kuin viestilinjamme. Erityisesti naiset ottivat kierroksia... Kuuntele mistä oikein oli kyse!
Seksihommat siis. Vai onko sittenkään? Uusin tutkimustulos sai studion ja kuuntelijat mietteliääksi. Suuri mustikkapiirakka -battle koki tänään myös grande finalen, kun kuulijoiden mustikkapiirakka reseptit Anssin ja Niinan toteutuksina maisteltiin suorassa lähetyksessä. Nam!
Yleinen asenneilmapiiri seksiä ja seksuaalisuutta kohtaan voi osaltaan vaikuttaa siihen, miten hyvin eroottiset unet jäävät mieleen.
Useimmat heteronaiset näkevät jossain vaiheessa eroottisia unia toisista naisista.
Ilmiö on noussut esiin muun muassa Turussa sekä Kaarinassa.
Esimerkiksi erilaiset libidot ja puhumattomuus löytyvät listalta.
Kuvaa on vaikea katsoa ilman, että hymy kohoaa korviin.
Monroen hiuksia yritetään myydä lähes 15 000 euron hinnalla.