Suurin osa yli 30-vuotiaista suomalaisista myöntää pettäneensä kumppaniaan.
Kyllä! Anssi on nyt aloittanut treenaamisen ja tänäänkin on salipäivä. Nimimerkki Salamanteri89 laittoi ilmoille sellaisen kysymyksen, että se räjäytti niin puhelin- kuin viestilinjamme. Erityisesti naiset ottivat kierroksia... Kuuntele mistä oikein oli kyse!
Seksihommat siis. Vai onko sittenkään? Uusin tutkimustulos sai studion ja kuuntelijat mietteliääksi. Suuri mustikkapiirakka -battle koki tänään myös grande finalen, kun kuulijoiden mustikkapiirakka reseptit Anssin ja Niinan toteutuksina maisteltiin suorassa lähetyksessä. Nam!
Yleinen asenneilmapiiri seksiä ja seksuaalisuutta kohtaan voi osaltaan vaikuttaa siihen, miten hyvin eroottiset unet jäävät mieleen.
Useimmat heteronaiset näkevät jossain vaiheessa eroottisia unia toisista naisista.
Ilmiö on noussut esiin muun muassa Turussa sekä Kaarinassa.
Esimerkiksi erilaiset libidot ja puhumattomuus löytyvät listalta.
Kuvaa on vaikea katsoa ilman, että hymy kohoaa korviin.
Monroen hiuksia yritetään myydä lähes 15 000 euron hinnalla.
Maailman komein mies on Jason Momoa.
Kotitöiden laiminlyöminen ja partakarvojen jättäminen lattialle eivät suoranaisesti aiheuta naisissa riemunkiljahduksia.
Lähetyksessä puhuttiin seksistä... No, kuuntele keskustelu tästä
Nainen on parhaillaan maailmankiertueella.
Varsinkin pariskuntien olisi hyvä puhua unettomuuden aiheuttamista ongelmista.
Metsä, laituri, juna.. Anssin silmät revähtivät ammolleen, kun Niina nappasi murskavoiton Erikoiset seksipaikat -kisassa. Mutta miten pärjäsi Anssi?
Laulajatähti kuvailee Voice.fi:n haastattelussa huutelun kertovan aina ennemmin huutelijasta itsestään, kuin huutelun kohteesta.