Radio Novan Aamussa Tuottaja - Markus on palannut viikonlopun meritiedusteluharjoituksesta ja Minna käy läpi ääntä pitäviä kasveja. Kimmolla on hieman ongelmia päällekäisten aikataulujen kanssa ja linnut aiheuttavat keskustelua, kuuntele Iltapalat tästä!
Tauti voi aiheuttaa oireettomanakin lapsettomuutta.
Tarantinon käsialaa ovat muun muassa elokuvat Pulp Fiction, Once Upon a Time in Hollywood sekä Django Unchained.
Tarantinon käsialaa ovat muun muassa elokuvat Pulp Fiction, Once Upon a Time in Hollywood sekä Django Unchained.
Radio Novan Päivässä kuultiin mitä erikoisempia tapoja myöhästyä. Petivaatteiden mankelointi jakaa ihmiset kahtia ja Lore on järkyttänyt Niinan bensahanskallaan. Minkälaiset tilanteet omien vanhempien kanssa tuovat punan poskelle? Kuuntele kooste tästä!
Myös Penn Badgley on puhunut julkisuudessa halustaan vähentää tekemiensä seksikohtausten määrää.
People-lehti valitsee vuosittain maailman seksikkäimmän miehen.
Radio Novan Iltapäivässä puidaan huonoja deittejä, minkä innoittamana myös Suvi kertoo onnettomista yllätystreffeistään. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi ratkaisevat parkkeeraamiseen liittyviä ongelmia. Mitä Suvilta on kysytty usein, mutta Eskolta ei koskaan? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Madonna vastaa uuden remix-albuminsa kunniaksi faniensa keksimiin kysymyksiin.
Uutta menetelmää on testattu pienellä otannalla.
Kaksikko puhuu Grl Gang ft. Pimppi PT -podcastissa siitä, että seksiin ei kannata pidemmän päälle suostua vain kumppania miellyttääkseen.
Paul Rudd muistetaan varsinkin Marvel-universumin Ant-Man-hahmona.
Radio Novan Aamussa pohditaan voiko pelosta päästä irti. Minnan runosuoni puhkeaa Suomen Leijonien kunniaksi ja Aki "Mörkö" Linnanahde pohtii Novan Aamuihin uusia aloitustapoja. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Suomalainen läheisyyskoreografi Pia Rickman kertoo, että muun muassa kuvakulmilla on tärkeä rooli hyvin hoidetuissa seksikohtauskuvauksissa.
Radio Novan Aamussa Minna kuulee säveliä päässään ja nostalgiAki saapuu studioon. Minna on Akin puolesta erittäin iloinen ja parta-Markus kertoo viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on saanut palautetta Akin juoksulenkistä ja parta-Markus puhuu kielillä. Käy myös ilmi että Akilta on jäänyt jotain kertomatta ja Minna sai tietää tästä lehtien palstoilta, kuuntele parhaat palat tästä!