Radio Novan netissä on ollut käynnissä kilpailu, jossa tarinan omasta isästään kertomalla voi voittaa liput Queenin ja Adam Lambertin Helsingin keikalle. Näin teki myös Heidi, joka lähtee isänsä kanssa konserttiin. Kuuntele Radio Novan Päivän Sari Seppälän soittama voittopuhelu!
Jenni Vartiainen julkaisi 5. heinäkuuta uuden kappaleen nimeltä ”Se oikea”. Jenni Vartiainen vieraili Radio Novan Kesäpäivässä kertomassa hauskan tarinan kappaleen synnyn takaa ja vastasi Sari Seppälän kysymykseen omasta rakkauselämästään. Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.
Radio Novan Kesäpäivän Sari Seppälä nosti tärkeän ja vaikeankin puheenaiheen esille maanantain lähetyksessään.
Tuure Kilpeläinen kävi Radio Novan 20-vuotis juhlalähetyksessä Vappu Pimiän ja Sari Seppälän vieraana. Keskustelua käytiin muun muassa siitä, miltä artistista tuntuu, kun kuulee oman biisinsä radiosta. Entä millainen oli Tuure Kilpeläisen ensimmäinen muisto Radio Novasta ja miten alastonmalli liittyy siihen? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Novan 20-vuotis juhlalähetyksessä vieraillut Juha Tapio muisteli Vappu Pimiän ja Sari Seppälän kanssa ensimmäistä vierailuaan Radio Novassa. Mutta millaiset muistot Sarilla on tuosta vierailusta? Entä missä Juha Tapio oli silloin, kun hän kuuli oman kappaleensa ensimmäisen kerran Novan taajuudelta? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Kun Sari Seppälä aloitti Novalla, hän oli raskaana. Sen hän kuitenkin paljasti vasta, kun tuottaja uskalsi asiaa hänen seitsemännellä kuulla ollessaan tiedustella.
Radio Nova täyttää 20 vuotta perjantaina 12.5. Juhlallisuuksien kunniaksi muistelemme myös ei niin nappiin -menneitä lähetyksiä vuosien varrelta. Kuuntele, miten pokan pettäessä uutislähetyksestä selvittiin -vai selvittiinkö?
Miltä näyttävät Aki Linnanahde, Niina Backman tai Esko Eerikäinen vanhuksina?
Radio Novalla 20 vuotta juontanut Sari Seppälä iloitsee kanavan huippumenestyksestä.
Latulähettiläänä toimiva olympiavoittaja Siiri "Äitee" Rantanen hiihtää tänään Lahden MM-kisoissa kunniakierroksen ennen naisten 4 x 5 kilometrin viestiä. Hiihtäjälegenda uskoo naisten kasvattavan Suomen mitalitiliä. Kuuntele haastattelu.
Radio Novan Päivän juontaja Sari Seppälä sai tänään studioon kärkkään viestin ohjelman kuuntelijalta. Radiojuontaja päätti soittaa viestin lähettäjälle ja keskustella saamastaan palautteesta.
Radio Novan Sari Seppälän Bertta-tytär kertoi äidilleen tapahtuneesta ja tunteistaan puhelimen välityksellä.