Trendianalyytikko Susanna Björklund jakaa inspiroivia ideoita, joilla kodin ilme muuttuu helposti, mutta tehokkaasti.
Tällä hetkellä putkiremontteja tehdään etenkin 1970-luvulla rakennettuihin taloihin.
Kotona oleskelu sai suomalaiset vetämään ostohousut jalkaan. Moni satsasi ylellisyyteen.
Novan Aamussa pureudutaan ministerin viestintäkoulutuksiin ja Novan Studion remonttiin. Minna avaa parvekeprojektiaan ja Aki avautuu miesten välisestä kilpailusta.
Novan Aamussa nostetaan hattua arjen sankareille! Keskustelu koiranpennun hankinnasta nostattaa Minnan ja Akin tunteet pintaan ja Aamun oma filosofi Akistoteles on hyvin ärtynyt, mutta miksi?
Anssi, Niina ja tuottaja Petra ideoivat omista remppakokemuksistaan uuden ohjelmaformaatin. Lisäksi selvitetään, miksi kauhuleffoja voi verrata kiihottumiseen. Mutta missä olikaan Saint Lucia, Andalucia, Santa Lucia....vai mikä se nyt oli?
Voi Anssi... Tai siis Anssin "kaveri"
Tietoinen syöminen ja säännöllinen kehonhuolto ovat avain asemassa onnistuneeseen elämäntapamuutokseen.
Tiistaiaamun Kulttuurinurkkauksessa hehkutettiin Minna ja jääkone -elokuvan ensimmäisiä arvosteluja ja lyötiin metrimuna pöytään. Mikä aiheutti lämpimän läikähdyksen Minnan rinnassa ja millaiset ovat Akin mielestä ihan höpöhöpö-polttarit? Kuuntele aamun parhaat palat.
Radio Novan Aamun Aki ja Minna sekä Ostosraha.fi kyselivät kahden viikon ajan kuuntelijoiden remonttihaaveita. Kampanjan viimeisenä päivänä voittajaksi arvottiin Taija. Kuuntele aamuiset voiton hetket.
Torstaiaamuna studiossa jumppasivat Radio Novan Aamun Kaido Kuukap, Minna Kuukka ja Xmotion Oy:n Jaana Aaltonen. Löytyivätkö Akin pakarat? Vaikuttiko erikoinen radiokeli aamun kulkuun? Mitä Littoistenjärven uumenista löytyi? Kuuntele parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna Aki lähti liputtamaan matematiikan puolesta ja Minnalle kaavailtiin kehärouvan paikkaa. Miksi ylioppilaskirjoituksista uutisoidaan niin paljon? Mitä ikävää tapahtui Narcos tv-sarjan kulisseissa? Miksi koolaukset ja loolaukset kaivettiin taas esiin? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat yläpuolelta.
Käynnissä oleva keittiöremontti on vaatinut paljon erikoisjärjestelyjä Niinan kotona.
Miia Venermo latasi Facebookin kuvan remonttimiesten viestistä, joka sai hänet nauramaan ääneen töistä kotiuduttuaan. 
Pitkälle tauolle jäävä Anna Abreu on vihdoin antanut itsellensä aikaa. Edessä on pitkä loma, uusi levy-yhtiö ja kuntoremontti.