Rekkaspottausta ja sydämenmuotoisia asioita. Mitä on tapahtunut Anssin allergioille? Ei kai nyt vaan palattu vanhoihin mitä Hämeenlinnaan tulee? Entä mitä on tapahtunut vain viikossa?
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna kehittävät ratkaisun kattojen lumiongelmaan ja insinöörit toppuuttelevat kaksikon innovointia. Akia on mietityttänyt toimiston naisten meikit, mistä syntyykin idea Akin pään menoksi seuraavaan aamuun! Kuuntele parhaat palat tästä!
Virolainen rekkakuski, k-kauppias... onhan näitä! Kuuntele mistä on kyse!
Yhteensä Puolan moottoritielle levisi sulaa suklaata lähes 25 tonnia.
Minnan kärsimysteoria saa Akin mutta-rekan peruuttamaan silmille. Tupperware kipot menevät tunteisiin ja nudisti taide puhuttaa. Kuuntele Aamun parhaat palat!
Daimlerin kehittelemä kuskiton rekka pääsi ensimmäiselle koeajolleen saksalaisella moottoritiellä. 
Turun Ruissalossa panostetaan tämän kesän eväässä paikalliseen tarjontaan ja pientuottajien herkkuihin. Myös shoppailumahdollisuudet alueella paranevat. Näin lähestytään muita eurooppalaisia festivaaleja, joissa tarjontaa löytyy vielä useampaan eri makuun.
Eilen Facebookissa julkaistulla videolla nähdään erittäin näppärä tapa kerätä karkkia penkkarikuormureista. Jos siis satut olemaan kaivurin puikoissa. 
Sani Kiivasen isä kertoi ennen kuolemaansa Sanilla olevan sisarpuolia Pohjoismaissa. Nyt Kiivanen etsii heitä sosiaalisen median avulla. 
Kuluvan viikon aikana Enbuske & Linnanahde Crew on #byroslaviassa käsitellyt muun muassa sitä, millä tavoin ensi vuoden alusta muuttuva alkoholilaki vaikuttaa olutta toimittaviin rekkoihin. Olutta mainostavat tarrat pitää rekoista poistaa, mutta rekisterikilvet saavat Valviran mukaan pysyä. 
Poliisi valvoi viime viikolla tehostetusti raskasta liikennettä. Valvontaan käytettävissä olleet voimavarat suunnattiin erityisesti raskaan- ja bussiliikenteen liikenneturvallisuuden ja kuljetusyritystoiminnan laillisuuden valvontaan.
Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Risto Lammi toteaa, että Suomen poliisin toteuttama Euroopan liikennepoliisiverkoston raskaan liikenteen valvontajakso (10.–16.2.2014) toteutui määrällisesti ja laadullisesti erinomaisen hyvin.
Ammattikuljettajan väsymys ja huonot renkaat voivat olla kohtalokkaita etenkin huonossa talvikelissä, muistuttavat Liikkuva poliisi, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Ilmatieteen laitos ja Rahtarit ry.
Rekat saavat tästä päivästä lähtien kuljettaa aiempaa painavampia lasteja. Uusi mittoja ja massoja koskeva asetus astuu tänään voimaan. 
Katy Perry on paljastanut uuden albumin julkaisupäivän ja nimen. Hän ei laatinut asiasta tiedotetta, vaan laittoi asialle rekka-auton.
Suomen teille on tulossa kesällä aiempaa painavampia ja korkeampia ajoneuvoyhdistelmiä.