Kuva: Shutterstock & Twitter

Ihmiset villiintyivät suklaata kuljettaneen rekan kaaduttua - "Voin auttaa siivoamisessa"

10.05.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Yhteensä Puolan moottoritielle levisi sulaa suklaata lähes 25 tonnia.

Puolassa tapahtui onnettomuus, jossa sulaa suklaata kuljettanut rekka kaatui moottoritiellä. Onnettomuus on herättänyt ristiriitaisia tuntemuksia sosiaalisen median käyttäjissä, koska toisaalta ihmiset ovat pahoillaan rekan kuljettajan puolesta, joka mursi rytäkässä kätensä, mutta toisaalta he eivät saa tarpeekseen tiedosta, että suklaa kuorrutti koko moottoritien levyisen alueen. 

Paikallinen uutiskanava julkaisi kuvia onnettomuuspaikalta, joissa näkyy kuinka valtava määrä sulaa suklaata on levinnyt moottoritielle. Rekka kuljetti yhteenä 24 tonnin verran suklaata. Pelastuslaitos joutuu nyt kilpailemaan ajan kanssa onnettomuuspaikan raivauksessa. Suklaa nimittäin jähmettyy kovaa vauhtia, joka tekee siivoamisesta vielä hankalampaa. 

Pelastusoperaatiosta vastuussa oleva, Bogdan Kowalski, kertoo tilanteen olevan hankala. 

- Tarvitsemme valtavia määriä kuumaa vettä, jotta suklaa saataisiin irtoamaan maasta ja puhdistetuksi. Tämä on todella hankala operaatio, Kowalski ennustaa. 

Twitterin perusteella maailmassa on monia ihmisiä, jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi puhdistusoperaatioon. Eivätkä he pelkää sitä, että suklaa on koskettanut maata. 

"Minua ei ollenkaan haittaa syödä suklaata suoraan maasta. Jos tarvitsette apua puhdistuksessa, olen käytettävissä."

"Mikä makea onnettomuus. Voin ilmoittautua vapaaehtoiseksi puhdistustiimiin." 

"Puolassa saa siis ajella suklaateitä pitkin." 

Lue myös: Laadukkaan suklaan tunnistaa äänestä - asiantuntija ohjeistaa yksinkertaisen kikan

Lähde: UNILAD 

Kilpailut

Uusimmat