Ravintola ilmoitti jo aiemmin sulkemistaan toimipisteitä.
Listauksessa tarkasteltiin ravintoloita eri paikkakunnilta.
Esko näki erikoisen unen ollessaan kipeänä, mutta yhtä asiaa hän ei anna itselleen anteeksi unessa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan seksikumppanien määrää ja pitääkö niistä kertoa. Keskustelua aiheuttaa myös lounasbuffettien tarjonta, miksi lohta ei voi laittaa tarjolle? Entä miten Sauli Niinistö pystyy pitämään salaisuudet itsellään? Hämmennystä aiheuttaa myös Pariisin muotiviikoilla on tapahtunut dramaattinen ryöstö!
Aihinen toivoo ravintolan avattavan tänä vuonna.
Suuri osa listalle sijoittuneista ravintoloista sijaitsee Helsingissä.
Voittajaravintola sijaitsee Lohjalla.
Radio Novan Aamussa ihmetellään erikoisia topless-konsepteja. Minnan niksit kattavat niin sipulin pilkkomisen kuin vessakäyttäytymisen sähkökatkojen aikana, ja Aki paljastuu vaatehamstraajaksi. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Huippukokki Pekka Terävän mukaan yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota ravintolaa valittaessa. Erityisesti yksi paikka paljastaa hänen mukaansa paljon ruokapaikasta.
Bauer Media, City.fi, TableOnline ja Lähitaksi lähtivät mukaan Clear Channelin #syöulkona-kampanjaan, jolla tuetaan ravintola-alaa.
Välimäki sanoo, että ravintolat eivät kaipaa nyt lisää haasteita.
Toisinaan tarjoilijan huomion saaminen voi olla hankalaa, mutta napsuttelu saa ammattilaiset hiiltymään. Miten siis hakea henkilökunnan huomiota olematta töykeä, tätä pohtii Novan Iltapäivän kuuntelija.
Amerikkalaislehti antoi näkyvää tunnustusta kolmelle helsinkiläiselle ravintolalle.
Hyvällä suunnitelmalla ja ruokalistaan etukäteen tutustumisella pääset jo pitkälle.
Haarukan ja veitsen asennoilla pystyy viestittämään ravintolassa muun muassa, maistuiko ruoka ja odottaako asiakas toista annosta.
Radio Novan Kiinan kirjeenvaihtaja raportoi Konttori-ohjelman Maailma tänään -osiossa Kiinan ravintola-alan kasvavasta ongelmasta, menestyneiden ravintolaketjujen klooneista. 
Radio Novan Kiinan kirjeenvaihtaja raportoi Konttori-ohjelman Maailma tänään -osiossa Kiinan ravintola-alan kasvavasta ongelmasta, menestyneiden ravintolaketjujen klooneista.