Apocalyptica-yhtyeestä tuttu Eicca innostui Puoli seitsemän -ohjelman jälkeen palaamaan ratsastusharrastuksen pariin.
Perjantaina hypättiin pariutumisleikkien maailmaan. Mitä tapahtui 30 vuotta sitten Napakympissä? Kuinka hevosen saa päälle ja mitä Akille tapahtui ratsailla? Entä Minnalle "liukumäessä"? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Bella Hadid lisäsi Instagramiin kuvan ja videon ratsastuksestaan.
Hannah Simpson on herättänyt netissä huomiota erikoisella ratsastuskumppanillaan.
Torstaina oli käsillä Minnan elämän ihanin päivä. Ainakin jos Akilta kysyttiin. Mitä oli luvassa Kahdeksan veljeksen hengessä? Mitä pitää olla päällä autoa ajaessa? Miltä kuulostaa kun Aki ja Minna laulavat ilman sanoja. Kuuntele torstaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Ratsastuksen kerrotaan parantavan lapsen muistia, oppimiskykyä sekä ongelmanratkaisukykyä.
Tiistaiaamuun lähdettiin kannelsävelin. Tajuaako kukaan yhtään mitään Suomen kansalliseepoksesta? Voisiko Aki käydä tukka hulmuten ratsaille? Entä mitä kuuluu Tirrin ja Pipsan yhteiselolle?
Pukkilalainen Arvi on tullut monelle suomalaiselle tutuksi Suomen nuorimpana yrittäjänä. Lisäksi hän on kaikkien ratsastusta harrastavien poikien puolestapuhuja.
KoruMies Arvi eli Arvi Martikainen on Suomen nuorin yrittäjä. Hän kerää rahaa hevoseen myymällä koruja ja puhuu poikien ratsastusharrastuksen puolesta. Arvi vieraili valmentajansa Antti Jurvasen kanssa Radio Novan Aamussa.
Radio Novan juontajat Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen kokeilevat esteratsastustaitojaan tämän vuoden Helsinki International Horse Show:ssa.
Slow Down For My horse -kampanjassa hevosharrastajat hyppäävät hevosen selkään lähes kelteisillään. Tarkoitus on muistuttaa, että ihmiset hidastaisivat ohittaessaan ratsun.
Polkupyöräily, ratsastus ja joukkuepelit aiheuttavat eniten harrastusperäisiä vakavia vammoja, kertoo tuore väitöstutkimus.