Pimiän puutarhassa kasvaa kurpitsojen lisäksi muun muassa chiliä ja lehtikaalia.
Puutarhan hoito vaikuttaa monen hyvinvointiin.
Novan Aamussa grilli ja keskustelu käy kuumana kun lähetys tehdään suorana Aamun tuottajan parta-Markuksen mökiltä! Miltä kuulostaa Kuukka järvellä ja miksi Minnan käsi on meinannut mennä Akin herkkukasseille?
Video on kerännyt yli 20 000 katselukertaa.
Tänä keväänä puutarhanhoidon suosio on noussut huimasti.
"Iglu-puutarhassa" on otolliset olosuhteet puutarhan hoitoon, mutta tilaa voi käyttää tahtoessaan vain oleskeluun.
Tyylikkäimmät puutarhat löytyvät muun muassa Hollannista ja Ranskasta.
Luonnollista ötökkäkarkoitetta varten tarvitset vain muutaman ainesosan omasta keittiönkaapista.
Kaikki alkaa siivouksesta, kertoo suunnitteluhortonomi Kati Jukarainen.
Omien yrttien kasvattaminen kotona on helpompaa kuin moni uskoisikaan ja onnistuu myös ensikertalaiselta.
Monen suomalaisen ilona on oma piha, jota koristaa pehmeä nurmi. Talven jäljiltä kannattaa kuitenkin muistaa muutama tärkeä neuvo, jotta piha olisi sekä kaunis että hyvinvoiva.
Kevät on aikaa, jolloin pihat ja puutarhat saavat uutta eloa ja ilmettä. Piha- ja maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoi Vapun Valtakunnassa muun muassa, mitkä ovat tämän kevään pihatrendejä, miten istutuksia voi suojata kylmiltä öiltä sekä millaisia kukkia aurinkoiselle parvekkeelle voi laittaa? Kuuntele haastattelu ja nappaa vinkit talteen.
Parveke tai piha saa uuden ilmeen ruukkukasvien avulla helposti Kati Jukaraisen ohjeiden avulla.
MTV3-kanavalla nähtiin eilen Suomen kaunein piha -sarjan finaalijakso, jossa paljastettiin katsojien äänestämä Suomen kaunein piha. Kahdeksan finalistipihan joukosta voittajaksi valittiin metsäpiha Kauniaisista.
Itsenäisyyspäivän juhlan koristeiksi sopivat päivää kunnioittaen kotimaiset kukat. Suomen lipun värit - sininen ja valkoinen - muotoutuvat kukilla ja koristeilla. Valkoisten kukkien hillitty harmonia sopiikin erityisen hyvin itsenäisyyspäivän juhlan rauhalliseen ja kunnioittavaan tunnelmaan.