Radio Novan Aamussa kuullaan tuottaja-Markuksen top3 työkalut ja jiiriin se ei sitten lopunvimein mene... Minna käy läpi koiramatikkaa ja Kimmo haluaa nimetä neukkareita, kuuntele Iltapalat tästä!
Aamutiimiä puhuttaa herranpelko ja siitä syntynyt keskustelu saattaa koitua aamutiimin kohtaloksi. Puheenaiheiksi nousee myös sukuvelvoitteet ja Minna toteaa ettei tunnistaisi jalokiviä vaikka kompastuisi niihin. Entäs miten on ainaisen nimitaistelun laita mokkapalojen kohdalla? Kuuntelemalla selviää nämä ja paljon muuta!
Myös Ruotsin prinssi Daniel on paraikaa vierailulla Suomessa.
Keskiviikkoaamuna kyseltiin Radio Novan Aamun Facebook-sivulaisilta ja kuuntelijoilta mistä he haluaisivat keskustella. Aiheiksi valikoitui muun muassa sukupuolineutraalit liikennemerkit, joulu ja tissit. Mikä ihme on ”sinkun Spotify”? Entä kuka räjäytti Akin tajunnan herkässä iässä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Ruotsissa jatkuvat juhlallisuudet uuden kruununperillisen kunniaksi. Tänään arvailut ja veikkailut saivat pisteen, kun kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin tyttären nimi julkistettiin.
Ruotsissa jatkuvat juhlallisuudet uuden kruununperillisen kunniaksi. perjantaina arvailut ja veikkailut saivat pisteen, kun kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin tyttären nimi julkistettiin.
Ylpeä isä, prinssi Daniel kertoi torstai-aamuna kello 8.00 Suomen aikaa Kruununprinsessa Victorian synnytyksestä.
Ruotsiin on syntynyt kruununperillinen, vahvistaa prinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel.