Kimmo oppii fine diningin saloja ja Minna kertoo kaaoksesta ennen kuin vieraat saapuvat. Pohditaan, miksi on vaikeaa sanoa ei ja mikä on pahin asia, mistä ei ole osannut kieltäytyä. Mitä kaikkea laitetaan Mordor-säkkiin?
Moni nainen käyttää hormonaalista ehkäisyä, mutta onko vuosikausien jatkuvalla käytöllä haittavaikutuksia?
Tutkijat ottavat ensi kertaa ihmisiä testamaan nälän tunteeseen vaikuttavia pillereitä. Markkinoille ylipainoisille suunnattu tuote saattaa tulla viiden vuoden kuluessa.
Tutkimukset ovat osoittaneet, että hormonaalisen ehkäisyn käyttäjillä riski sairastua rintasyöpään kasvaa huomattavasti.
Kaikille niille, jotka eivät erityisemmin rakasta liikuntaa, mutta haluavat pitää itsestään huolta, voi olla pian tarjolla hämmentävän helppo ratkaisu.
Pelko ehkäisypillereiden yhteydestä kohonneeseen syöpäriskiin on lähes turha. Näin ainakin, mikäli tuoretta yliopiston tekemää tutkimusta on uskominen.
Tutkimukseen osallistui yli 900 parisuhteessa elävää henkilöä.
Tutkimuksen mukaan riskit koskevat kaikkien hormonaalisten ehkäisymenetelmien käyttäjiä.
Uuden tutkimuksen mukaan e-pillereillä on myös hyviä sivuvaikutuksia, jotka saattavat rohkaista yhä useampia naisia kokeilemaan suosittua ehkäisymenetelmää.
Ehkäisypillereistä säännöllisesti pidettävä taukoviikko voi hankaloittaa tunteiden käsittelemistä.
Ehkäisypillereiden lopettaminen on naisen keholle suuri muutos, joka voi aiheuttaa kuukautisten epäsäännöllistymisen lisäksi myös muita ikäviä oireita.